Vetia Floris Lifting Oog Gel

Rating:
80% of 100
€ 78,65

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Ook geschikt als fixatie van oog make-up
  • Algenextract vermindert kringen  
  • Geeft de vermoeide huid vitaliteit en helderheid 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7640140382036
Merken Vetia Floris
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 15 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vetia Floris Lifting Eye Gel is een zachte verkoelende en verfrissende lichte gel op basis van Hyaluronuzuur. Deze direct door de huid opgenomen. De gevoelige zone rond uw ogen krijgt hierdoor meer vitaliteit en helderheid. Een exclusief actief algenextract minimaliseert meteen donkere kringen en laat de huid er zichtbaar gladder uitzien. De rijke verzorgende oliën voeden de gevoelige huid en verfijnen fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgen ze voor versteviging van de huid. Vetia Floris Lifting Eye Gel is ook zeer als fixatie voor de make-up en voor het gebruik bij gevoelige ogen. Of bij het dragen van contactlenzen. Vetia Floris Lifting Eye Gel is geheel biologisch en daarnaast vrij van parabenen, conserveringstoffen, minerale vetten en siliconen.

  • Geschikt voor ieder huidtype 
  • Geeft de vermoeide huid vitaliteit en helderheid 
  • Algenextract vermindert kringen onder uw ogen 
  • Ook geschikt als fixatie van oog make-up


Gebruik:

Breng Vetia Floris Lifting Eye gel aan na het reinigen van uw huid. Neem wat van de gel op uw vingertoppen. Klop het vervolgens met zachte tipjes op uw huid, tot het product volledig is opgenomen.

Resultaat:


Vetia Floris Lifting Eye Gel is een verfrissende en verkoelende gel met een liftend effect. Fijne lijntjes en rimpels worden vermindert. De huid wordt verstevigd en gaat er gladder uitzien, waardoor uw ogen weer zullen stralen!

Tip:


Voor een optimaal effect adviseren wij u 's morgens de Lifting Eye Gel en 's avonds de Intensive Eye Contour Cream te gebruiken. Als intensieve oogbehandeling thuis kunt u beide producten met elkaar combineren en inmasseren tot deze volledig zijn opgenomen.

Award:

Vetia Floris is in 2012 bekroond met de zeer beroemde Red Dot Design Award.
Winnaar van The Best of Beauty Award 2013 uitgereikt door Allure Magazine.

 


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag