Vetia Floris Super Radiance Elixir Huidserum

Rating:
100% of 100
€ 199,-

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor de droge en gevoelige huid
  • Intensieve verjongingskuur
  • Verhoogt de cellulaire zuurstofopname
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7640140382050
Merken Vetia Floris
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 50 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vetia Floris Super Radiance Elixir is een intensief verjongend serum dat de maximale concentratie van het high-performing Rovisome HA bevat, deze verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor zal de huid merkbaar frisser en jeugdiger ogen. Daarnaast bevat het product ook het actieve ingrediënt Gatuline RC Bio wat afkomstig is uit een beukenknop en huidveroudering vermindert. De huidveroudering wordt verminderd doordat de cellulaire zuurstofopname wordt verhoogd, waardoor het huidreliëf glad wordt gemaakt. Daarnaast bevat Vetia Floris Super Radiance Elixer ook een ander bijzonder ingrediënt: goudstof. Dit wondermiddel minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Vetia Floris Super Radiance Elixer is geheel biologisch en vrij van parabenen, conserveringstoffen, minerale vetten en siliconen.

Gebruik:

Verdeel Vetia Floris Super Radiance Elixir gelijkmatig over het lichaam en breng het vervolgens met ronde bewegingen aan. Alvorens de huid grondig reinigen.

 

Resultaat:

Vetia Floris Super Radiance Elixir zorgt voor een ultieme verjonging van de huid. Door de actieve ingrediënten en goudstof zorgt dit luxe serum voor hydratatie en verhoogt de elasticiteit van de huid. Voor een frisse en jeugdige uitstraling.

 

Tip:

Voor een optimaal effect adviseren wij de combinatie 's-morgens met Nourishing Day Cream en voor 's-avonds de Conditioning Night Cream te gebruiken. Daarnaast is Super Radiance Elixer een heerlijk serum wat uw huid een power boost geeft. Na in aanraking te zijn gekomen met de zon en is het geschikt als fixatie van make-up.

Award:

Vetia Floris is in 2012 bekroond met de zeer beroemde Red Dot Design Award.
Winnaar van The Best of Beauty Award 2013 uitgereikt door Allure Magazine.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag