VIBA Waterstofperoxide

€ 7,20

Belangrijkste kenmerken

  • Verkrijgbaar in 3%, 6%, 9% en 12%
  • Grijsdekkend
  • Beschermt en voedt
  • Egale, langhoudende geur

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Goedemorgen,Ik wil de Viba waterstofperoxide kopen. Ik heb wel de optie om voor een bepaald volume te kiezen maar zie geen optie om voor het percentage te kiezen. Is dat hetzelfde ?Bij voorbaat dank voor de info, met vriendelijke groeten,Mathilde
Moet de viba permanent cream color haarverfdie speciaal met de viba waterstof gemend worden of kan je hem ook met een andere waterstof mengen?
De verhouding verf tot waterstofperoxide staat er 1tot 1.5..........maar is dat dan 1tube tot 1.5 flesje waterstofperoxide? Hoeveel milliliter is de verhouding tot elkaar dan? Bvd. Met vriendelijke groet Sara
Is de viba waterstof 1000 ml? Ik kan het nergens vinden...
Hoe lang is dit houdbaar? . Ik verf me niet elke maand maar eens in een bepaalde tijd. Ik wil wel van 1 l halen maar ben bang dat de werking steeds minder wordt.
Mijn haar is van mezelf blond, ik verf het altijd zwart. Moet ik voor mijn lichte uitgroei Vol 10 pakken of 20 ?? Wat is beter want het moet wel goed donker worden
Hallo,Ik gebruik al een tijdje loreal 10.1 extra licht asblond. Ik wil graag VIBA overstappen. Wat raad u mij aan?
Ik wil dit graag gebruiken icm de blondeerpoeder. Moet ik dan de 1:1,5 verhouding aanhouden?
In de tekst staat: meng VIBA waterstofperioxide met de gewenste VIBA Permanent Colouring Cream met de verhouding 1:1,5. Bij de vragen staat bij het antwoord op de derde vraag over de verhouding het precies andersom: 1 tube verf en 1,5 zoveel waterstofperoxide. Wat is nu juist? 1,5 zoveel verf of 1,5 zoveel waterstofperoxide?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

VIBA Waterstofperoxide is een oxydant die speciaal is ontwikkeld voor VIBA Haarverf en VIBA Blonde Power. Een oxydant moet gemengd worden met de haarverf zodat het optimaal door het haar wordt opgenomen. VIBA Waterstofperoxide is verkrijgbaar in vier verschillende formules (3%, 6%, 9% en 12%). Wilt u uw haar donkerder verven, dan is 3% voldoende. Wilt u een of twee tinten lichter, kies dan 6%. Wilt u meerdere tinten lichter, dan heeft u 9% of 12% nodig. VIBA Waterstofperoxide beschermt en voedt het haar tijdens het kleuringsproces. Het zorgt voor een egale, langhoudende en stralende kleur. De waterstofperoxide biedt grijsdekking en heeft een aangename geur van bananen.

Viba Waterstofperoxideis verkrijgbaar in de volgende volumes:

  • Vol 10 staat gelijk aan 3% waterstofperoxide
  • Vol 20 staat gelijk aan 6% waterstofperoxide
  • Vol 30 staat gelijk aan 9% waterstofperoxide
  • Vol 40 staat gelijk aan 12% waterstofperoxide

Gebruik

Meng VIBA Waterstofperoxide met de gewenste VIBA Permanent Colouring Cream met de verhouding 1:1,5. Breng aan op droog haar en begin hierbij bij de haaraanzet en werk naar de haarpunten toe. Verdeel de haarverf gelijkmatig over het haar door middel van een kwast. Laat 30 minuten zitten en spoel grondig uit. Was het haar vervolgens met een shampoo speciaal voor gekleurd haar.

Resultaat

Dankzij VIBA Waterstofperoxide trekt de haarverf beter in het haar en blijft de kleur langer zitten. Uw haarkleur ziet er stralend en intens uit.

Het resultaat is altijd afhankelijk van de originele haarkleur. JohnBeerens.com kan daarom geen garanties geven op het resultaat. Lees altijd goed de bijsluiter voor gebruik.

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Viba

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje