Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse 250ml

Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
€ 11,50

Belangrijkste kenmerken

  • Volume mousse
  • Herstructurerende werking
  • Natuurlijke versteviging
  • Natuurlijke look

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603013921
Merken Vitality's
Inhoud 250 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Goedemiddag,Ik ben op zoek naar een haar mousse die aan de volgende eisen voldoet:- Niet plakt- Goed is voor geblondeerd en verzwakt haar- Tegen de hitte van de föhn beschermd- Volume geeft- Betaalbaar is Welke raden jullie mij aan?
Stel je vraag

Omschrijving

Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse is een mousse die het haar een mooi, volumineus effect geeft. De mousse heeft een herstructurerende werking. Dit wil zeggen dat het haar een betere vorm krijgt en tegelijkertijd herstelt. De mousse heeft een natuurlijke versteviging en zal ervoor zorgen dat het haar de hele dag in model blijft zitten. Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse zorgt voor een natuurlijke look met volume.

 

Gebruik Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse:

Neem de Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse en toef een bolletje mousse in de handen ter grote van een mandarijn. Breng dit vervolgens aan in het haar en modelleer het haar zoals gewenst. Föhn het haar wanneer dit gewenst is.

Resultaat Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse:

Na gebruik van de Vitality’s Effecto Styling Fixing Mousse zal het haar mooi volumineus vallen. Het haar wordt hersteld terwijl het haar een betere vorm krijgt. Het haar zal de hele dag in model blijven.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag