Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment 100ml

€ 18,95

Belangrijkste kenmerken

  • Treatment die sebum verwijdert
  • Zuivert en verfrist
  • Gaat lichte irritatie tegen
  • Verzwaart het haar niet

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603033615
Merken Vitality's
Inhoud 100 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment is een treatment die het haar vrij maakt van overtollig sebum. Sebum, oftewel talg, wordt aangemaakt door talgklieren en werkt als bescherming tegen uitdroging en infectie van bacteriën. Dit treatment zorgt ervoor dat de hoofdhuid en het haar worden gezuiverd en verfrist. Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment gaat tevens lichte irritatie tegen, zonder dat het haar wordt verzwaard.

Gebruik Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment:

Neem de Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment en breng dit aan op de hoofdhuid. Laat het treatment zijn werk doen en laat dit intrekken voor 3-5 minuten. Spoel vervolgens grondig uit.

Resultaat Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment:

Na gebruik van de Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment zal het haar vrij zijn van overtollige sebum. De hoofdhuid zal gezuiverd worden en verfrist zijn. Lichte irritatie wordt tegen gegaan zonder dat het haar verzwaard wordt.

Tip Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Treatment:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Sebo-Balancing Shampoo en het Vitality’s Intensive Aqua Equilibrio Masker.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag