Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals Glansspray 30ml

€ 18,95

Belangrijkste kenmerken

  • Biedt het haar helderheid
  • Veracht het haar
  • Gemakkelijk doorkambaar
  • Geeft een gezonde uitstraling

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603033653
Merken Vitality's
Inhoud 30 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals biedt het haar een buitengewone helderheid. De spray is erg geschikt voor droog haar. Het haar wordt verzacht en gemakkelijk doorkambaar zonder het haar te verzwaren. De crystals zorgen ervoor dat statisch haar verleden tijd is. Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals bevat Omega-3 die het haar voedt, beschermt en glans toevoegt. Na gebruik van deze Crystals ziet het haar er ongelofelijk gezond uit.

 

Gebruik Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals:

Neem de Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals en spray dit over het gehele haar. Doe dit secties zodat elke haar besprenkeld wordt met de spray.

Resultaat Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals:

Na gebruik van de Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals zal het haar er ongelofelijk gezond uitzien. Het haar wordt verzacht en is gemakkelijk doorkambaar zonder het haar te verzwaren. Tevens wordt het haar gevoed en heeft het een antistatische werking.

Tip Vitality’s Intensive Nutriactive Liquid Crystals:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo, Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Masker en Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Treatment.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag