Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo 250ml

€ 10,95

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor droog haar
  • Verbetert de conditie in het haar
  • Hydrateert
  • Hydrolipide laag wordt gevoed en herbouwt

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8012603033769
Merken Vitality's
Inhoud 250 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo is een shampoo speciaal geschikt voor droog haar. De shampoo zorgt ervoor dat de juiste Hydro lipide laag in het haar wordt gevoed en herbouwd. De shampoo hydrateert het haar tot diep van binnen en brengt de vochtbalans op peil. De shampoo verbetert de conditie van het haar en zorgt dat het haar weer zacht aan voelt. Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo zorgt ervoor dat het haar minder snel klit.

Gebruik Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo:

Was het haar zoals gewoonlijk met de Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo. Masseer de hoofdhuid en was het vervolgens zorgvuldig uit.

Resultaat Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo:

Met de Vitelity’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo wordt het haar optimaal gevoed en herbouwd. De conditie wordt verbeterd en het haar zal weer zacht aanvoelen. De shampoo zorgt ervoor dat het haar minder snel klit.

Tip Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Shampoo:

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Masker, Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Treatment en Vitality’s Intensive Nutriactive Nourishing Liquid Crystals.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag