Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black

€ 90,-

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige, 2400 watt motor
  • Drie warmtestanden en twee blaas snelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief 2 opzetstukken

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Wahl
Dual Voltage Ja
Koude luchtstand Ja

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black is een krachtige föhn. De föhn is compact en lichtgewicht waardoor de föhn geschikt is voor zowel thuis als professioneel gebruik. De haardroger heeft een krachtige motor van 2400 watt en levert daarmee een hoog blusvermogen. Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black heeft een 3m lange snoer waardoor de föhn flexibel is en makkelijk in gebruik. Daarnaast heeft de föhn een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is. Met slechts 530 gram is de föhn licht van gewicht en zeer handzaam. De Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black heeft drie temperatuurstanden en twee snelheden. Daarnaast heeft de haardroger een koude lucht knop om het haar te fixeren. Tevens wordt de föhn geleverd met 2 opzetstukken om het haar sneller en gericht te drogen.

  • Krachtige, 2400 watt motor
  • Drie warmtestanden en twee blaas snelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief 2 opzetstukken

Gebruik Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black:

Stel de Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black in op de gewenste snelheid. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog.

Resultaat Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black:

Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black zorgt ervoor dat het haar snel droog is en niet pluist.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar producten te garanderen, biedt Wahl een jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black.

Tip:

Berg de Wahl Föhn Turbo Booster Light 2400W Black op in de Hot Iron Holster. De Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de föhn veilig in opgeborgen kan worden.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag