Waterclouds Black Brush Set

Nog maar 3 stuk(s) op voorraad
€ 60,-

Belangrijkste kenmerken

  • Handige haarborstels
  • Keramische en ionische coating
  • Volumineus kapsel
  • Haar is sneller droog

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 7350020926051
Merken Waterclouds
Inhoud 7 st
Soort plaat Keramisch
Productkleur Zwart

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Waterclouds Black Brush Set bestaat uit alle 7 borstels uit het assortiment van Waterclouds. De borstels zijn geschikt voor alle haartypen en te gebruiken in combinatie met een föhn.

Waterclouds Black Brush No.01:

Deze handige borstel heeft een diameter van 25mm en bevat een keramische en ionishe coating. De borstel verspreidt de hitte gelijkmatig en heeft een handig rubberen handvat, zodat het grip heeft.

Waterclouds Black Brush No.02:

Deze borstel heeft een diameter van 35mm en zorgt in combinatie met een föhn voor een volumineus kapsel. Het hitte wordt gelijkmatig verspreid en bevat een keramische en ionische coating. Het handvat is van rubber voor de grip tijdens het föhnen.

Waterclouds Black Brush No.03:

Deze ronde borstel heeft een diameter van 45mm en zorgt voor een lichte slag met veel volume indien hij gebruikt wordt met een föhn. De borstel heeft een keramische en ionische coating om het haar glans te geven. Het handvat is van rubber voor de grip.

Waterclouds Black Brush No.04:

Deze grootste borstel van de serie heeft een diameter van 55mm en is geschikt om een volumineus kapsel te creëren in combinatie met een föhn. Het haar krijgt een mooie glans en het handvat is van rubber voor de grip.

Waterclouds Black Brush No.20:

Deze handige mini paddle brush is geschikt voor alle haartypen. Hij is ideaal om mee te nemen in de tas en maakt het haar klitvrij. Hij is te gebruiken in combinatie met een föhn. De borstel zorgt ervoor dat he thaar sneller droog is.

Waterclouds Black Brush No.21:

Deze handige paddle brush is een vergrote versie van No.20. Hij is ideaal om lang en dik haar te ontwarren en kan gebruikt worden in combinatie van een föhn.

Waerclouds Black Brush No.22:

Deze handige borstel is ideaal om mee te föhnen en te ontwarren. Dankzij de borstelharen worden de haren goed ontward en valt het kapsel gespreid. Het haar droogt goed en snel in combinatie met een föhn.

  • Handige haarborstels
  • Keramische en ionische coating
  • Volumineus kapsel
  • Haar is sneller droog

Gebruik:

Gebruik de juiste borstel voor het gewenste effect. Zet de borstel op het haar en houdt de föhn er dicht tegenaan. Maak dan rustige bewegingen van de haaraanzet naar de punten. Met de Black Brushes 01 t/m 04 kan het haar opgerold worden in de borstel om een gewenste lichte krul of slag te krijgen. Het haar krijgt hierdoor een mooi volumineus effect.

Resultaat:

Na het gebruik van een Waterclouds Black Brush is het haar sneller droog, ontward en heeft het een mooie glans. De borstels zijn handig te gebruiken door het rubberen handvat.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag