Waterclouds Color Travel Set

Op voorraad
Van € 17,90 nu voor € 5,95
67% Korting
67% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Reinigt het haar op een milde wijze
  • Beschermt de haarkleur
  • Voorziet het haar van een prachtige klans
  • Parabenenvrij

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Waterclouds
Productlijn Waterclouds Color care
Vrij van Parabenen
Inhoud 2 x 70 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Waterclouds Color Travel Set bestaat uit de Color Shampoo en Color Conditioner. De inhoudsmaten van de shampoo en de conditioner zijn allebei 70 ml, waardoor het ideale verpakkingsmaten zijn om mee te nemen op vakantie of voor een weekendje weg. Waterclouds Color Shampoo is een shampoo die ervoor zorgt dat het haar op een milde manier wordt gereinigd. Hiernaast is deze color shampoo een voedende shampoo die geschikt is om gekleurd haar te beschermen. Door middel van de keratine vezels die zich in deze shampoo bevinden wordt de haarkleur langer behouden en wordt het haar voorzien van een prachtige glans. Waterclouds Color Shampoo is in combinatie te gebruiken met Waterclouds Color Conditioner voor een optimaal resultaat. Waterclouds Color Conditioner zorgt er natuurlijk ook voor dat de kleur van het haar langer wordt behouden, doordat de conditioner ook is verrijkt met keratine vezels. Hiernaast zorgt deze conditioner ervoor dat het haar zachter en elastischer zal aanvoelen dan ooit tevoren.

Inhoud:


Waterclouds Color Shampoo 70 ml en Waterclouds Color Conditioner 70 ml

Gebruik:


Masseer Waterclouds Color Shampoo in nat haar en spoel het vervolgens grondig uit. Breng na de shampoo de Waterclouds Color Conditioner in het haar. Laat de conditioner enkele minuten intrekken voor een optimaal resultaat. Spoel daarna de conditioner grondig uit.

Resultaat:


Met Waterclouds Color Shampoo en Color Conditioner zorgt u ervoor dat uw kleur in het haar optimaal wordt behouden. Hiernaast zal het haar ook nog eens mooi gaan glanzen.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag