Wella Brand Specialist - parttime (24uur)

(Wella) Brand Specialist – parttime (24 uur)

Wil jij graag werkervaring opdoen binnen een dynamische en groeiende e-commerce organisatie? Ben jij sociaal, zelfstandig en ervaar jij veel plezier in het uitvoeren van dingen die je zelf hebt geanalyseerd? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij? Delivering Beauty!

Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat onze klanten lekker in hun vel zitten dankzij onze innovatieve en betrouwbare beauty producten en ons optimale advies. JohnBeerens.com is dé online beauty partner. JohnBeerens.com is in de Benelux de meest klantgerichte, invloedrijke en baanbrekende beautywebshop. JohnBeerens.com wil voor haar klanten altijd de eerste keuze zijn, voor haar mensen een aantrekkelijke werkgever en voor haar leveranciers een aantrekkelijke partner. En jij kan daar wellicht wel jouw steentje aan bijdragen…

Wat ga je doen?

Deze vacature is ontstaan vanuit een nauwe samenwerking tussen Wella Company (bekend van toonaangevende merken zoals Wella, Sebastian, Nioxin en WeDo). Jouw taak is het waarborgen van de prestaties van deze merken binnen JohnBeerens.com. Het is een leuke en brede functie. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de marketing van de merken van Wella Company. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld:

- Coördineren van de marketingkalenders van de Wella Company merken;
- SEO optimalisaties en het schrijven / redigeren van blogs;
- Optimalisaties van de product detail pagina’s;
- Prijzen bepalen o.b.v. pricing concurrenten en onze marge;
- Rapporteren aan de Manager Marketing en Manager E-Commerce van JohnBeerens.com en de Head of E-commerce en Trade Marketeer van Wella Company;
- Het opvoeren van nieuwe producten op onze webshop;
- Voorraden in de gaten houden, zodat we altijd voorraad hebben;
- Waarborgen van de zichtbaarheid van de merken binnen het totaal van alle merken van JohnBeerens.com;
- Coördinatie van grote marketingcampagnes (denk ook aan videocampagnes).

Je maakt onderdeel uit van het marketingteam van JohnBeerens.com en werkt ook bij ons op kantoor in Goirle, maar je hebt vaak contact met Wella Company om samen het beste uit de merken te halen.

Wie ben jij?

  • Je hebt HBO of WO niveau;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent ambitieus, commercieel en een initiatiefnemer;
  • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken;
  • Je houdt gemakkelijk overzicht en werkt georganiseerd en planmatig;
  • Kennis van Google Analytics is een pre.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan bij één van de succesvolste beautywebshops van Nederland! Je komt te werken in een relatief nieuw, gemotiveerd en jong team, met een prettige werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je komt te werken in een spiksplinternieuw pand met onder andere een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching. En uiteraard krijg je een marktconform salaris en een aantrekkelijke personeelskorting bij JohnBeerens.com :-)

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje