Wella Curl It Extra Conditioning Mild

Van € 33,49 nu voor € 14,95

Belangrijkste kenmerken

  • Bevat actief verzorgende ingrediënten 
  • Extra mild voor het haar
  • Natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor beschadigd, gekleurd en gevoelig haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4015600220136
Merken Wella
Inhoud Kit

Reviews

Veelgestelde vragen

Is de wella wave curl it extra mild voor los haar geschikt of moet het ingedraaid worden met wikkels voor de behandeling?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Wella Curl It Extra Conditioning Mild is bijzonder mild voor het haar dankzij het hoge gehalte actief verzorgende ingrediënten. Het is een omvormingsbehandeling die voor prachtige krullen zorgt, die geruime tijd blijven zitten. De conditioner is geschikt voor beschadigd, gekleurd en gevoelig haar. Wella Curl It Extra Conditioning Mild kit bevat: 75 ml Perm Lotion, 100 ml Neutralizer en 30 ml Pre Treatment.

  • Geschikt voor beschadigd, gekleurd en gevoelig haar
  • Bevat actief verzorgende ingrediënten 
  • Extra mild voor het haar
  • Geeft het haar een natuurlijke uitstraling

 

Gebruik:


Begin de behandeling met het Pre Treatment van Wella Curl It Extra Conditioning Intense. Het pre-treatment beschermt het haar tijdens de omvorming. Breng het Pre Treatment aan op het haar, verdeel het gelijkmatig en laat het inwerken. Breng daarna de Perm Lotion  aan op het haar, verdeel deze gelijkmatig en laat het 15 tot 20 minuten inwerken zonder hitte en 10 tot 15 minuten met hitte. Spoel het haar vervolgens goed uit. Meng daarna de Neutralizer met water in de verhouding 1:1. Breng tweederde van het mengsel aan over de haarlengtes. Laat dit 5 minuten intrekken en verdeel dan de rest van het mengsel over het haar en laat dit nogmaals 5 minuten intrekken.

Resultaat:


Het haar zal door Wella Curl It Extra Conditiong Mild een milde omvormingsbehandeling krijgen waardoor het krullende haar aanzienlijk gezonder zal zijn en aanvoelen 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje