Categorie navigatie:

Wenkbrauw tips

 

 

De perfecte wenkbrauwen. Menig vrouw weet niet hoe de wenkbrauwen in model gebracht moeten worden of welke vorm het best bij de vorm van het gezicht past. Er zijn veel modellen, en het is ook wat u zelf het mooiste vind. De trend van 2015 zijn de vollere wenkbrauwen. Hoe zorgt u voor de perfecte wenkbrauw? Wij van Johnbeerens.com leggen u graag uit hoe u het beste de perfecte wenkbrauw kunt maken.

 

  • Begin altijd met het idee welk model wenkbrauw u wilt. Als u weet welk model u graag wil hebben, kunt u beginnen met de wenkbrauw in de juiste vorm te epileren. Doe dit wel voorzichtig , eventueel met een sjabloon. Zo kunt u het beste zien welke haartjes u kunt epileren en welke haartjes bij de wenkbrauw horen.

 

 

  • Kies altijd een potlood uit die 2 tinten lichter is dan uw eigen haarkleur. Teken ook niet te donker , zo zorgt u ervoor dat uw wenkbrauwen hard uitkomen en dus niet subtiel en mooi.

 

  • Met het tekenen van een wenkbrauw is het belangrijk om in het midden te beginnen met tekenen. Ga vanuit het midden naar de buitenkant van de wenkbrauw en als laatste begint u bij het begin van uw wenkbrauw en werkt u weer naar het midden toe. Gebruik eventueel wat gel om de wenkbrauw in perfecte vorm te laten.

 

Voor meer tips over de perfecte wenkbrauwen kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 2010.