Met de seizoenveranderingen veranderen ook de behoeftes van haar en huid. De verzorging moet aangepast worden om huid en haar optimaal te voeden. Weersveranderingen hebben veel invloed op ons haar en onze huid. Kou kan zorgen voor een droge huid, terwijl warmte weer kan zorgen voor een vettere huid. De UV stralen van de zon in de zomer kunnen zorgen voor droog haar of zelfs dofheid in gekleurd haar. Terwijl de winter weer zorgt voor dat vervelende statische haar dat overal heen danst. Daarnaast zijn er ook nog de verschillende trends per seizoen waar rekening mee gehouden kan worden. 

Zoals je ziet per seizoen vaak meer om rekening mee te houden dan gedacht. Wij geven je graag de beste beauty tips om ook dit seizoen in topconditie door te komen!  

Douche niet te heet
Ook al is het lekker om een hete douche te nemen als je net uit de kou komt, maar het is niet verstandig. Een hete douche droogt de huid namelijk enorm uit. Dep de huid daarom ook droog, in plaats van de wrijven en verzorg de huid erna met een hydraterende bodylotion of olie

Verzorgde lippen
Niets zo vervelend als droge lippen. Helaas krijgen ook de lippen het tijdens de wintermaanden flink te voorduren. Om de lippen te verzorgen kun je het beste een lippenbalm kiezen met verzorgende oliën, Zoals de Greenland Balm & Butter. Heb je  toch liever een kleurtje? Ga dan voor de Dr. PawPaw Peach Balm

Gezond kleurtje
Het kleurtje van de zomer is helaas helemaal verdwenen. Zo’n gebruind tintje geeft toch net die mooie gezonde uitstraling. Gelukkig hebben we dan altijd nog het ‘’bruin uit een potje’’. Nu een stuk makkelijker in sprayvorm. Kies bijvoorbeeld voor MARC INBANE, deze populaire spray tan is makkelijk thuis te gebruiken en gaat ook nog eens erg lang mee. Geen fan van zelfbruiner? Kies dan voor een mooie bronzing poeder voor op het gezicht. Dit zorgt ook voor een stralende kleur en gezonde uitstraling. 

Verwen het haar
Verwen het haar zeker 1 keer per week met een voedend masker. Het haar wordt in de winter snel droog en breekbaar. Dit door de verschillende temperatuurswisselingen van koud (buiten) naar warm (binnen). Een hydraterend masker zorgt ervoor dat de haren gevoed worden en de elasticiteit wordt hersteld. Zo voorkomt het haarbreuk en ziet het haar er weer gezond en glanzend uit.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag