WISHES by Rossana Necklace Demi Rosé

Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle WISHES by Rossana producten.
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 14,98
50% Korting
50% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Verschillende bedels
  • Verkrijgbaar in Gold, Silver en Rose
  • Elke bedel heeft een eigen betekenis
  • Geeft al het geluk en de liefde van de wereld mee

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 2011082301990
Merken WISHES by Rosanna

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

WISHES by Rossana Necklace Demi Rosé is een rosé goudkleurige ketting. De ketting is erg geschikt voor vrouwen met een warme ondertoon in de huid. De ketting heeft verschillende bedels met elk een eigen betekenis. De armband bevat verschillende bedels met ieder een eigen boodschap. Zo staat het Klavertje Vier voor voorspoed en geluk en de Ankh wijst op het eeuwige, goddelijke leven. Het hart zorgt voor liefde en het hoefijzer zal als geluksbrenger dienen en mede als beschermmiddel tegen boze invloeden. Daarnaast bevat het ook het bedeltje met een Olifant die zal staan voor kracht en wijsheid. De Hand van Hamsa biedt persoonlijke bescherming en vrede. De Ohm zal voor eeuwigheid, oneindigheid en balans in het leven zorgen. Als laatste staat de Fu voor autoriteit, macht en de kracht om goed van kwaad te onderscheiden. De WISHES by Rossana Necklace Demi Gold zal de drager al het geluk en liefde uit de hele wereld laten meedragen.

  • Verschillende bedels
  • Elke bedel heeft een eigen betekenis
  • Geeft al het geluk en de liefde van de wereld mee
  • Verkrijgbaar in Gold, Silver en Rose

 

Onderhoud

:
Neem de WISHES by Rossana Necklace Demi Rosé af vóór het verrichten van intensieve bezigheden in en om het huis, tijdens sporten en vóór het douchen en slapen. Parfum en haarspray hebben invloed op de glans en schittering van het sieraad. Vermijd direct contact met alcohol en andere oplossingsmiddelen.

Tip

:
Berg WISHES by Rossana Necklace Demi Rosé op in het sieradendoosje. Het doosje zal het sieraad beschermen in een zachte stof. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag