X5 Laser Comb

€ 245,-

Belangrijkste kenmerken

  • Direct contact met de hoofdhuid
  • Draadloos en bevat een LCD scherm
  • Behandelgebied van 23cm
  • Ergonomische vorm

Productspecificaties

Meer informatie
Merken X5 Lasers

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De X5 Laser Comb wordt niet belemmerd door bestaand haar en maakt direct contact met de hoofdhuid. De hoofdhuid baadt op 15 specifieke punten van bio-stimulatie in laser licht, waardoor laser een gebied behandelt van 23 cm. De X5 Laser Comb is draadloos in gebruik en beschikt over een gemakkelijk gekleurd LCD scherm waarop te zien is hoeveel tijd er nog resteert van de sessie. Dit LCD scherm geeft tevens aan hoeveel kracht er nog in de batterij zit. Door de ergonomische vorm van de X5 Hair Laser heeft uw arm rust tijdens het gebruik.

Gebruik X5 Laser Comb:


Schakel de X5 Laser Comb in door op de power knop onder het digitale plaatje te drukken. Het apparaat zal eerst een halve seconde piepen en dan gaat de display aan. Dit display geeft de resterende tijd van de sessie aan. Plaats het apparaat met de display naar boven op het te behandelen gebied. Door middel van een zwevend membraam zorgt het systeem ervoor dat de lichtkanalen zich aanpassen aan de vorm van het hoofd en de hoofdhuid. 

Resultaat X5 Laser Comb:


Na het gebruik van de X5 Laser Comb verbetert de conditie en de aanblik van fijn of dunner wordend haar

Tip X5 Laser Comb:

De geadviseerde tijd voor een behandeling met de X5 Laser Comb ligt tussen de 10 en 12 minuten. Herhaal dit 3 keer per week.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag