Categorie navigatie:

Merken
 1. (9)
Levertijd
 1. (8)
 2. (1)
Soort plaat
 1. (7)
Borstel soort
 1. (5)
Digitaal
 1. (4)
 2. (5)
Diameter
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
Temperatuur
 1. (4)
 2. (3)
Krultype
 1. (6)
 2. (2)
 3. (1)
Kleuren
 1. (5)
 2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

In de jaren ‘60 is door een gerespecteerde Franse kapper de eerste elektrische krultang ontwikkeld. Sindsdien is er een flinke vooruitgang geboekt. De krultangen van Babyliss PRO zijn van hoge kwaliteit en innoverend qua technologie.

De innovatie van de Babyliss PRO krultangen is verwerkt in de grootte van de krultangen. Babyliss PRO heeft een van de grootste krultangen qua diameter in het assortiment. De krultangen zijn in verschillende diameters te verkrijgen waardoor er verschillende krullen kunnen worden gemaakt. De Babyliss PRO krultangen worden gelijkmatig warm en zijn zeer zorgzaam voor het haar.

De Babyliss PRO krultangen hebben instelbare temperaturen en verschillende diameters. Door deze verschillende diameters en instelbare temperaturen is er een krultang voor iedereen. Daarnaast heeft Babyliss PRO ook digitale krultangen. Op deze krultangen is de temperatuur nauwkeurig in te stellen.

Alle Babyliss PRO krultangen zijn voorzien van een garantie periode. De garantie is alleen van toepassing op het elektronische gedeelte en is een jaar geldig.

Mocht u vragen hebben of advies willen over een Babyliss PRO krultang? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Babyliss PRO Krultangen

(9 artikelen)
Bekijk alles
Babyliss PRO Krultangen (9 artikelen)
Bekijk alles