20 Okt. 2020

Steil en pluisvrij haar zonder het te beschadigen? Probeer Steampod!

Wist je dat je met de juiste haarverzorging en tools pluizig haar langdurig kan tegengaan? In deze blog lees je alles over hoe je voor goed gedag zegt tegen pluishaar met de L’Oréal Steampod 3.0! 

Deel dit artikel:

Steil en pluisvrij haar zonder het te beschadigen? Probeer Steampod!

De temperaturen dalen en dit heeft voor veel mensen pluizig en statisch haar tot gevolg. Kou, mist en regen komen een net gestylde coupe dan ook vaak niet ten goede. Maar wist je dat je met de juiste haarverzorging en tools pluizig haar langdurig kan tegengaan? In deze blog lees je alles over hoe je voor goed gedag zegt tegen pluishaar met onder andere de de L’Oréal Steampod 3.0!

Wat te doen tegen pluizig haar?

Er zijn verschillende tips & tricks om pluizig haar te voorkomen. Zo helpt het om je haar na het wassen te spoelen met koud water. Over het algemeen geldt dat beschadigd en droog haar veel vatbaarder is voor pluis, het is dus belangrijk om het haar goed te verzorgen en beschermen.  Je houdt het haar gezond en gehydrateerd door het regelmatig te verwennen met een voedend haarmasker. Een ideaal haarmasker om de winter mee door te komen is de Kérastase Discipline Masque Oléo-Relax. Dit masker zorgt ervoor dat het vocht in het haar behouden blijft en voorkomt daarmee pluizig en droog haar. Wil je meer tips tegen pluizig haar? Lees dan vooral ook onze blog met 10 tips tegen pluizig haar!

Steampod 3.0 tegen pluizig haar

Naast het feit dat er verschillende tips & tricks zijn om pluizig haar te voorkomen is het ook belangrijk om zorgvuldig om te gaan met hete tools. Deze kunnen het haar namelijk permanent beschadigen en daardoor pluis veroorzaken. Gelukkig is er een tool die het haar minder beschadigt en het toch prachtig steil en pluisvrij maakt. L’Oréal Professionnel heeft namelijk de derde versie uitgebracht van haar populaire stijltang met stoomtechnologie: de Steampod 3.0! Deze tool stijlt het haar op basis van water en brengt het haar dus minder in contact met directe hitte. Dit zorgt ervoor dat het haar maar liefst 78% minder beschadigd wordt dan wanneer je een normale stijltang gebruikt. De stoomtechnologie maakt het haar direct glad en pluisvrij en het feit dat het haar minder beschadigd wordt zorgt ervoor dat het haar minder vatbaar is voor pluis op de lange termijn. Win win!

Hoe werkt de Steampod?

De Steampod is een ware stijltang deluxe. De Steampod onderscheidt zich van andere tools door zijn unieke combinatie van deze drie features: hitteplaten, stoomtoevoer en een kammetje. De tool bevat twee geanodiseerde platen die verwarmen tot wel 210°C en zorgen voor een gelijkmatige druk op het haar. Deze platen stijlen het haar zoals iedere andere professionele stijltang. Het deluxe gedeelte zit hem in de, je raadt het al, steam. Naast de platen bevinden zich kleine gaatjes waardoor stoom wordt toegevoerd. Deze stoom zorgt ervoor dat het haar op een innovatie, schadevrije manier extra glad en pluisvrij wordt. Ook zorgt het ervoor dat het haar minder beschadigd raakt. Er bevindt zich een ingebouwd waterreservoir in de stijltang en er wordt een handig klein flesje meegeleverd om het waterreservoir gemakkelijk bij te vullen. Een andere slimme toevoeging aan de Steampod is het kammetje wat verwerkt is in de stijltang. Dit kammetje houdt het haar op zijn plek tijdens het stijlen en onklit het haar direct.

De combinatie van de hitteplaten, de stoom en het kammetje zorgt ervoor dat het haar direct ontklit, zacht, glad en pluisvrij wordt. Doordat de Steampod het haar 78% minder beschadigt dan een traditionele stijltang zal het ook op lange termijn zorgen voor prachtig gezond haar. En gezond, verzorgd haar is de belangrijkste remedie tegen pluizig haar! 

Steampod verzorging tegen pluizig haar

Om je haar extra te beschermen en glad te maken kun je verzorgingsproducten gebruiken die perfect aansluiten op de werking van de Steampod. L’Oréal Professionnel heeft namelijk speciale producten uitgebracht met ingrediënten die worden geactiveerd door stoom. Deze producten sluiten precies aan op de behoeften van pluizig haar. Zo is er een speciaal Steampod Anti-Frizz serum wat pluis langdurig tegengaat en de haarpunten voedt. Ook kun je kiezen voor een haarcrème, deze beschermt het haar tegen hitte bestrijdt pluis tot wel 3 dagen! Er is een crème speciaal voor dik haar en een lichtere variant voor fijn haar. Zo is er voor iedereen de juiste anti-pluis verzorging! Zeg maar dag tegen je pluizige coupe!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje