Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

13 Dec. 2022

TikTok trend: deze haarolie zorgt voor super snelle haargroei

Je hebt hem waarschijnlijk wel voorbij zien komen, het viral product die je haren super snel laten groeien. Wij zijn even op onderzoek uit gegaan. Je kunt het namelijk super makkelijk zelf maken, en het is helemaal niet duur. Lees snel verder om erachter te komen waar we het over hebben.

Deel dit artikel:

Een middel om je haar sneller te laten groeien, het klinkt bijna to good to be true.. Er hangen een heleboel factoren af van hoe snel je haar groeit, denk aan gezonde voeding, minder stressen en het gebruiken van de juiste producten. Maar met dit product groeit je haar wel opvallend snel. Ben jij op zoek naar een product dat jouw haar sneller laat groeien? Dan moet jij deze tiktok trend echt proberen.

Rozemarijnolie voor super snelle haargroei

De hashtag #rozemaryoil gaat sinds een paar weken helemaal viral op Tiktok. Als je naar de resultaten kijkt, dan snap je ook meteen waarom. Je ziet duidelijke verschillen van voor en na het gebruik van haarolie. Het regelmatig masseren van rozemarijnolie op de hoofdhuid, zorgt ervoor dat de haarzakjes gestimuleerd worden. Dus ook de haarzakjes rondom je haarlijn, waardoor je ook een vollere bos zult krijgen na het gebruik van deze haarolie.

Wij raden aan om de rozemarijnolie in te masseren met een massageborstel.

Los van dat het een heerlijke hoofdmassage is, werkt het ook nog eens extra stimulerend voor meer haargroei. Je kunt ook je shampoo en andere hoofdhuidproducten inmasseren met deze massageborstel.

Hoe maak je rozemarijnolie?

Je kunt het kopen in de winkel, maar je kunt het ook super makkelijk zelf maken. Wat heb je nodig? 500 ml jojoba- of kokosolie en +/- 6 zakjes verse rozemarijn. Vul een steelpannetje met de olie en warm dit op. Voeg de losse takjes rozemarijn erbij en laat een tijdje op staan op laag vuur, voor ongeveer vijf tot tien minuutjes. Verlies het niet uit je zicht, als de olie gaat bubbelen is het te heet, zet het vuur dan wat lager en blijf rustig roeren.

Zeef vervolgens de rozemarijn en laat het mengsel even afkoelen in een grote kom. Als de olie helemaal afgekoeld is, giet je het over in een andere pot of flaconnetje, en that’s it! Je zelfgemaakte rozemarijnolie voor sneller en meer haargroei.  

Wat is het nadeel van rozemarijnolie

Je hebt vast alle goede verhalen wel voorbij zien komen over het gebruiken van rozemarijnolie en wat het voor je haar kan betekenen. Misschien heb je ook wel de tegenhanger voorbij zien komen dat het juist haaruitval kan brengen. De reden hiervan is, is dat rozemarijnolie gezonde en nieuwe haren stimuleert en daardoor de oude haren uit kunnen vallen. De oude haren vallen uit, zodat er ''plaats'' gemaakt kan worden voor de nieuwe haren. Tijdens je reis naar gezond haar is dit misschien iets waar je dan door heen moet gaan. Als je dit geen idee vindt, dan raad ik het gebruik van rozemarijnolie af, maar het gebruik van haargroei stimuleerde producten zeker aan. 

Welke producten zorgen nog meer voor haargroei?

Ben je op zoek naar producten die haargroei stimuleren? Dan ben je bij JohnBeerens.com aan het goede adres. Je kunt ervoor kiezen om zelf rozemarijnolie te maken, maar er zijn ook super veel producten met haargroei stimulerende ingrediënten.

Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo is er om onzuiverheden te verwijderen en de hoofdhuid schoon te maken. De Neofolics Hair Growth shampoo bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten om haargroei te stimuleren. Daarnaast gaat het ook haarverlies tegen. Deze shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals rozemarijn, en inmiddels weten we dat rozemarijn goed is voor haargroei. Gebruik aanvullend de Neofolics Hair Growth conditioner voor optimale resultaten.

Of ga voor de luxe en rijke verzorging voor haar en hoofdhuid van Mediceuticals. Deze kit bestaat uit 3 verschillende producten, de shampoo, conditioner en een leave-in product. Deze producten zijn zeer geschikt voor als je last hebt van overmatig haaruitval. Deze producten zijn speciaal ontwikkelt voor vrouwen!

Rozemarijn gebruiken voor meer haargroei

Rozemarijn olie heb je super makkelijk zelf gemaakt, en is het wondermiddel voor meer haargroei. Heb je last van haaruitval en ben je op zoek naar producten die dit tegen gaan? Deze vind je bij JohnBeerens.com.

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Geen probleem. Stel ze in de comments en een van onze beautycare specialisten komt zo snel mogelijk bij je terug!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje