Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

Color Wow Color Security Conditioner Normal-Thick

Je bespaart 15%
nu voor € 21,25 Van € 25,-
15% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Levendige kleur
  • Beschermt je haarkleur
  • Sulfaatvrij
  • Geschikt voor normaal tot dik haar
  • Zonder parabenen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een kleurbeschermende conditioner die geschikt is voor normaal tot dik haar.

De Color Wow Security Conditioner is een sulfaatvrije kleurbeschermende conditioner die geschikt is voor normaal tot dik haar. De conditioner biedt optimale bescherming voor chemisch gekleurd haar op meerdere niveaus en helpt het haar om weer een gezond en glanzend uiterlijk te krijgen. De Security Conditioner helpt om de gezonde look, textuur en veerkacht van het haar te behouden en verbetert de conditie van gekleurd haar. Deze Color Security Conditioner is speciaal voor normaal tot dik haar.

De Aquamino Emulsion Technology biedt super-conditionering die het haar ontwart en de textuur verbetert voor sterker en soepeler haar. Sealicon complex vormt een gewichtloos, helder, beschermend omhulsel dat ervoor zorgt dat de haarkleur en highlights niet donkerder worden door gebruik. Het haar wordt levendig, stralend en krijgt een prachtige glans door het gebruik van de Color Wow Security Conditioner. Color Wow is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. Het bevat geen giftige bestanddelen. 

Gebruik:

1. Nadat je het haar gewassen hebt met de Security Shampoo, masseer je een kleine hoeveelheid Security Conditioner in het haar.

2. Verdeel de conditioner gelijkmatig door het haar.

3. Laat de conditioner even intrekken en spoel het vervolgens goed uit met warm water.

4. Style het haar daarna naar wens.

Resultaat:

Color Wow Color Security Conditioner zorgt ervoor dat het haar is ontwart en glad gemaakt wordt. Een verzorgdende, gezonde look met een stralende kleur. Deze conditioner werkt het beste in combinatie met de Color Wow Color Security Shampoo.

Bestel Color Wow Color Security Conditioner Normal-Thick bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Gekleurd haar
EAN code 5060150185120
Merken Color Wow
Vrij van Parabenen, Sulfaten en Siliconen

Ingrediënten

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cyclopentasiloxane, Ppg-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Glycerin, C18-21 Alkane, Parfum (Fragrance), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Citric Acid, C13-16 Isoparaffin, Isopropyl Alcohol, Dimethiconol, Panthenol, Dmdm Hydantoin, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceteareth-20, Quaternium-95, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Disodium Edta, Trideceth-12, Polyquaternium-7, Linalool, Propanediol, Butylene Glycol, , Hexyl Cinnamal, Limonene, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Silk, Potassium Benzoate, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Pentaerythrityl Tetra-Di- T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Methylparaben.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje