Color Wow Color Security Shampoo

Rating:
90% of 100
€ 10,95

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur & highlights fris en levendig
  • Beschermt de haarkleur
  • Sulfaatvrij
  • Voor het beste resultaat: gebruiken met Color Wow Security Conditioner

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060150185106
Merken Color Wow

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Color Wow Color Security Shampoo is een sulfaatvrije shampoo die de haarkleur optimaal beschermt. Deze shampoo vermindert het vochtgehalte in het haar niet en zal ervoor zorgen dat de haarkleur niet zal vervagen. Tijdens het wassen creëert de Security Shampoo enorm veel schuim en na gebruik ziet het haar en gevoed en levendig uit. Het haar wordt er niet stijf van, gaat niet plakken en wordt niet kwetsbaar. De haarkleur en highlights blijven na het gebruik van de Color Wow Security Shampoo levendig en stralend. Color Wow Security Shampoo is speciaal ontwikkeld om de levensduur van de haarkleur te onderhouden en om het haar een gezond uiterlijk te geven.

  • Beschermt de haarkleur
  • Sulfaat en siliconenvrij
  • Houdt kleur en highlights fris en levendig
  • Voor het beste resultaat te gebruiken met Color Wow Security Conditioner

De Color Wow lijn is de eerste lijn met een compleet assortiment aan producten met een professionele formulering die speciaal ontworpen is voor het behouden van epische haarkleuren.

Het product is gemaakt door de gerenommeerde schoonheidsproducten vernieuwer Gail Federici en de internationale beroemde haarstylist John Frieda. Dit duo staat bekend om hun fenomenale haarformules om pluizend haar tegen te gaan en om perfectioneren van blond haar.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid in nat haar en masseer het tot schuim. Spoel het grondig uit met warm water. Herhaal deze stappen indien nodig. Gebruik vervolgens de Color Wow Security Conditioner voor het optimale resultaat. Style het haar daarna naar wens.

Resultaat:

Schoon, gevoed en levendig haar dat nog steeds dezelfde stralende kleur heeft als voor de wasbeurt.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag