Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

10 Dec. 2020

Op zoek naar dé stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar?

Heb je droog, beschadigd en kwetsbaar haar? Kan je niet zonder de stijltang leven? Lees hier welke stijltangen je haar het minst beschadigen. Zo kun je schade aan je haar beperken en soms zelfs voorkomen. 

Deel dit artikel:

Alles over de stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar!

De stijltang! Welke dame heeft deze gewilde haartool niet thuis liggen? De stijltang is onmisbaar, wil je anytime met mooi steil of krullend haar rondlopen. Maar deze hitte tool heeft ook een keerzijde waar we eerlijk over moeten zijn. Als je niet de juiste stijltang gebruikt of deze niet op de juiste temperatuur instelt voor jouw type haar, kan de stijltang je haar beschadigden. In deze blog lichten we de beste stijltangen voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar toe. Zodat ook jij je haar zonder zorgen kan steilen of krullen!

Welke stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar?

Als er een maand is waarin je de stijltang met hoge frequentie gebruikt, is het de decembermaand wel. We pakken uit met allerlei kapsels voor de feestdagen. Van steil haar, naar krullen, golven en zo kunnen we doorgaan. Bijna allemaal spectaculaire kapsels die je niet mooi voor elkaar krijgt zonder een hitte tool in handen te nemen. We hoeven je niet wijs te maken dat te veel hitte schadelijk is voor het haar. Het is ook geen geheim dat de meeste van ons, niet zonder hitte tools door het leven kunnen;-). Dus realistisch omgaan met dit dilemma is volgens ons de beste uitweg.

Heb je al droog, beschadigd of kwetsbaar? Dan moet je nog voorzichtiger zijn als je een stijltang gebruikt. Het eerste wat je hoe dan ook moet doen, is je haar maximaal beschermen met een hittebeschermer. Een heat protector zorgt dat je haar niet verbrandt. Door het gebruik van een hitte beschermer, zoals de Biosilk Silk Therapy, hydrateer je je coupe extra. Je brengt extra vocht aan. Het haar blijft zo zijdezacht en glanzend ondanks de hitte die je toedient. Vaak hebben hittebeschermers ook verzorgende/voedende ingrediënten en formules waardoor de haarschubben namelijk extra gesloten worden. Dit zorgt ervoor dat je haar minder pluizig wordt.

De beste stijltangen voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar

1.CHI G3 Blush, een stijltang voor kroeshaar of krullen!

Kroeshaar of krullen

Heb jij krullen? Dan is de CHI G3 Blush dé stijltang voor jou. Met deze stijltang die heel fijn werkt bij krullend- of kroeshaar weet je zeker dat je goed zit. De stijltang heeft keramische hitteplaten met een titanium afwerking. Deze tool bereikt snel de nodige temperatuur, veroorzaakt geen hitteschade en gaat heel lang mee. De CHI Blush G3 is geschikt voor alle haartypes. De CHI G3 Blush beschermt het haar zo goed, dat wij het voor krullen of kroeshaar zeker aanraden. Krullen en kroeshaar hebben vaak een hogere temperatuur nodig (uiteraard met hittebescherming). Op de CHI G3 er zitten drie verschillende standen van 180°C tot 220°C op, waarmee je je haar veilig en zonder dat je het beschadigt, steilt of krult. Ook heeft deze stijltang een auto shut-off. Handig voor de dames met haast die van alles vergeten ;-).

2. L'Oréal Professionnel Steampod Steam Straightening Tool 3.0

Een stoomstijltang

Al stomend steil haar krijgen? Het klinkt misschien gek, maar zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze stijltang met stoom. In onze recente Steampod blog lees je er alles over. Binnen no-time heb je het gewenste resultaat. De Steampod die op basis van stoom (gedemineraliseerd water) werkt, is ideaal als je droog of kwetsbaar haar hebt. De stoomstijltang heeft keramische platen om je haar te stijlen, wat platen betreft verschilt het niet veel van een traditionele stijltang. Waar de magic in zit, is in het feit dat de tool hete stoom door de platen blaast om je haar zo maximaal te verzorgen. De Steampod stoomt je haar letterlijk en figuurlijk glad! Als je voor deze tool gaat, beschadig je je coupe tot 78% minder dan bij een normale stijltang. Ook voor gekleurd haar is deze stoomstijltang lief. De Steampod zorgt er ook voor dat je haarkleur niet vervaagt. Tot slot kun je de temperatuur zelf regelen. Liever krullen? De Steampod kan óók krullen voor je stomen ;-).

3. Diva Pro Elite Aztec Gold

Een stijltang met arganolie

Geef je veel om je haar? Dan heb je gegarandeerd arganolie haarverzorging in je badkamerkastje staan. Lees in onze blog over magische oliën meer over arganolie. De Diva Pro Elite Aztec Gold is een professionele, stijlvolle keramische stijltang. De platen bevatten arganolie. Dit zorgt ervoor dat het haar na het stijlen er super glad en glanzend uitziet. De temperatuur van de stijltang is digitaal instelbaar van 110 tot 230°C. Ook schakelt de stijltang automatisch uit na 60 minuten als deze niet wordt gebruikt. En met de drie meter lange meedraaiende kabel is geen hoekje in je huis te ver om je coupe mooi te maken!

In onze blog met gouden tips, lees je ook hoe je het mooiste resultaat bereikt met je stijltang!

Stijltang voor droog, beschadigd en kwetsbaar haar bestellen bij JohnBeerens.com?

Wil jij na het lezen van dit blogartiek de beste stijltang voor je haar? Je zit dan bij JohnBeerens.com goed. Hier vind je een ruim assortiment aan haartools van diverse merken, zoals CHI, L’Oreal, José Eber en Diva.

Heb je vragen of wil graag persoonlijk advies? Neem dan contact met onze Beauty Care. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje