Annemarie Borlind Sun Sunless Bronze Zelfbruiner

Van € 15,95 nu voor € 14,36
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijke bruine kleur 
  • Bevat walnootextract 
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Veganistisch

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4011061007804
Merken Annemarie Borlind
Productlijn Annemarie Borlind Sun

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Annemarie Borlind Sun Sunless Bronze Zelfbruiner is ideaal om een gezonde bruine kleur zonder zon te realiseren. Deze zelfbruiner bevat hoogwaardige plantaardige oliën en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten zoals walnootextract. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen er voor dat het gezicht en lichaam een natuurlijke bruine kleur krijgen. Slechts binnen een paar uur tijd krijgt de huid een egale bruine kleur, waar de intensiteit van kan worden verdiept door de zelfbruiner herhaaldelijk te gebruiken.

 Gebruik:

Breng Annemarie Borlind Sun Sunless Bronze Zelfbruiner aan op een gereinigde huid. Om eventuele vlekken te voorkomen, wordt aangeraden de huid voorafgaand goed te scrubben en de zelfbruiner aan te brengen door middel van een tanning ,love. Uiteraard kan de zelfbruiner ook met de handen worden aangebracht. Verdeel de zelfbruiner gelijkmatig over het gezicht en lichaam. Belangrijk hierbij is dat de wenkbrauwen en haarlijn vrijgehouden worden.  Daarnaast is het belangrijk om contact met textiel te vermijden totdat de zelfbruiner volledig is geabsorbeerd.

Resultaat:

Na gebruik van de Annemarie Borlind Sun Sunless Bronze Zelfbruiner heeft de huid een natuurlijke, egale bruine kleur zonder zon. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag