Astonishing Gelosophy Start Up Kit

€ 42,29

Belangrijkste kenmerken

  • Basis producten voor gelosophy applicatie en verwijdering
  • Hoogste kwaliteit met zeer goede hechting
  • Hoogglans fawering 
  • Eenvoudig aanbrengen en verwijderen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een set met hoogstaande producten voor een gelosophy-applicatie

Met deze handige alles-in-een Astonishing Gelosophy Student Kit, heb je alle basis producten voor een Astonishing Gelosophy applicatie bij elkaar. Bereik een hoogglans afwerking door gebruik te maken van Astonishing’s optimale selectie van hoogstaande producten en hoogste kwaliteit vijlen. Gelosophy is een 100% pure gel met een primair kleurenpallet van 120 verschillende kleuren. Het is een soakable LED/UV gel waardoor deze ook weer makkelijk te verwijderen is! Je kan eenvoudig dunne lagen aanbrengen door het speciaal vormgegeven kwastje, waardoor je al met een dunne laag Gelosophy een mooie dekkende kleur krijgt.
Deze kun je nog intenser maken door middel van het aanbrengen van een tweede laag.

Inhoud Gelosophy Start Up Kit:

Blue Scrub 100ml, 180/180 Traditional Straight, 240/240 Traditional
Straight, White Block, Nail Wipes 20 pcs, Woodstick, Soak Off Stretch Base Crystal 7ml, Gelosophy #003 RED 7 ml, Soak Off No-Cleanse Brilliant Top 7ml, Org

De belangrijkste kenmerken: 

  • Basis producten voor gelosophy applicatie en verwijdering
  • Hoogste kwaliteit met zeer goede hechting
  • Hoogglans fawering 
  • Eenvoudig aanbrengen en verwijderen

Gebruik:

Aanbrengen: Ontsmet de handen met de Hydra Spray. Begin met het voorbereiden van de nagel door de nagelriem naar achter te dieuwen met de Cuticle Pusher. Verwijder de glanslaag van de natuurlijke nagel met de daarvoor bestemde nagelvijl. Dehydrateer en verwijder stof- en vuildeeltjes met de Blue Scrub. Rol de fles lichtjes tussen de handen. Breng de Strech Base aan en laat deze 30 seconden uitharen onder de UV/LED-lamp. Open de fles en veeg een kant van de borstel af op de hals van de fles. Breng Gelosophy-kleur aan over het gehele oppervlak van de natuurlijke nagel en verhard gedurende 30 seconden (een tweede laag is optioneel op basis van de kleurkeuze).  Breng Soak Off No-Cleanse Brilliant Top aan en hard uit voor 60 seconden.

Verwijderen: Verwijder voorzichtig de bovenste gel laag met 180/180 Traditional Straight. Druppel Soak Off Gel Remover op een Nail Foil en breng deze op de nagel aan, vouw de folie om de vinger. Laat het voor 20 minuten weken. Verwijder de Nail Foil en gebruik de Woodstick om het geweekte product te verwijderen. Breng de Organic Argan Oil aan op de nagel en huid eromheen voor een goede hydratatie van hand en nagel

 

Resultaat:

De Astonishing Gelosophy Start Up Kit bevat alle producten voor een hoogglans afwerking door gebruik te maken van Astonishing’s optimale selectie van hoogstaande producten en hoogste kwaliteit vijlen.

Bestel de Astonishing Gelosophy Start Up Kit vandaag nog op JohnBeerens.com en ontvang deze kit snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8720627930932
Merken Astonishing

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje