CHI Ultimate Style Kit

Op voorraad
Van € 77,54 nu voor € 54,28
30% Korting
30% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Ultiem styling pakket
  • Zonder parabenen
  • Beschermt tegen hitte van stylingtools
  • Glanzend en gezond uitziend haar

Productspecificaties

Meer informatie
Merken CHI
Vrij van Parabenen
Inhoud 1 x 215 ml, 1x 150 gr, 1 x 177 ml, 1 x 284 gr

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

CHI Ultimate Style Kit

De CHI Ultimate Style Kit is de ultieme styling kit van CHI. De kit bevat CHI Volume Booster, CHI Shine Infusion, CHI Silk Infusion en CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray. Van extra volume tot hairspray en van hittebescherming tot extra glans, deze kit biedt het allemaal.

CHI Volume Booster

CHI Volume Booster is een spray die het haar extra volume geeft. Het zorgt ervoor dat het haar er voller en dikker uitziet, zonder het te verzwaren. Daarnaast geeft de spray het haar een mooie glans. CHI Volume Booster is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

CHI Shine Infusion

CHI Shine Infusion laat het haar prachtig glanzen zonder het te verzwaren. De spray helpt gespleten haarpunten herstellen en voorkomen en voorkomt ook dat het haar statisch wordt. CHI Shine Infusion beschermt het haar daarnaast tegen hitte van stylingtools en is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion is een populair verzorgingsproduct dat het haar op meerdere manieren verzorgt. De zijde-, tarwe-, en sojaproteïnen zorgen ervoor dat het haar van binnenuit wordt versterkt. CHI Silk Infusion is geschikt voor alle haartypes, en zeker beschadigd, droog en chemisch behandeld haar heeft er baat bij. CHI Silk Infusion beschermt het haar daarnaast tegen hitte van stylingtools. Het product bevat geen SLS, sulfaten of parabenen.

CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray

CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray is een hairspray met een sterke hold. De spray verzwaart het haar niet en geeft het een natuurlijke glans. Het beschermt het haar bovendien tegen hitte van stylingtools.

De producten van de CHI Ultimate Style Kit

  • Ultiem styling pakket
  • Zonder parabenen
  • Bescherming tegen hitte van stylingtools
  • Glanzend en gezond uitziend haar

Gebruik

Breng CHI Volume Booster aan op vochtig aan en kam goed door. CHI Shine Infusion en CHI Silk Infusion kunnen op zowel droog als nat haar worden aangebracht. Gebruik CHI 44 Iron Guard Style & Stay Firm Hold Spray op droog haar en spray op 20 tot 30 cm afstand. Geen van de producten hoeft uitgespoeld te worden.

Resultaat

Uw haar is perfect gestyld, glanst en is beschermd tegen hitte van stylingtools. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag