Haarparfum

(3 artikelen)
Bekijk alles
Haarparfum (3 artikelen)
Bekijk alles

Haarparfum

Iedere vrouw wilt dat haar haren lekker ruiken. Daarom heeft JohnBeerens.com parfum, speciaal voor het haar, in het assortiment. Haar parfum is een spray voor in het haar. Vaak zit er alcohol in reguliere parfum, maar dit is erg slecht voor het haar. Het is dus niet verstandig om een gewone Eau de Parfum in het haar te sprayen.

Het merk Herra heeft een heerlijke haarparfum, deze is niet schadelijk voor het haar. De Herra Protective Hair Perfume is een dagelijkse, gewichtloze Treatment. Deze beschermt en hydrateert het haar. Het haar wordt beschermt tegen UV Stralen, daarnaast helpt het om het vocht in het haar te behouden zonder het haar te verzwaren. De Kenmerkende geur van deze spray is een fris, geraffineerd, modern en verhelderend parfum.

Vaak blijft een geur langer ruikbaar als het in het haar wordt gespoten. Met de Haar Parfum blijft er, zonder het haar te beschadigen, de gehele dag een heerlijke geur ruikbaar. Haar Parfum is ideaal om het haar een heerlijk ‘kappersgevoel’ te geven tussen wasbeurten door.  Haar Parfum is dé nieuwe musthave voor iedere vrouw.

Heeft u vragen over Haar Parfum? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers!