Merken
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Haartype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (1)
Levertijd
 1. (5)
Borstel soort
 1. (4)
Stoffen
 1. (1)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Vent Borstel

(5 artikelen)
Bekijk alles
Vent Borstel (5 artikelen)
Bekijk alles

Vent Brush

Een vent Brush is zeer geschikt voor kort- en halflang haar. De borstel kan gebruikt worden tijdens het föhnen en lift het haar, zodat de warmte door de borstel heen kan en hierdoor volume creëert.

 • Geeft het haar volume en body
 • Lift het haar
 • Verbetert de luchtstroom

De Vent borstels

CHI Vent Brush is de ideale borstel voor het creëren van volume. De borstel heeft lange borstelharen, die voor een maximale lift zorgen. De diagonale openingen zorgen voor een beter luchtstroom, ideaal voor het droog föhnen van kort tot halflang haar. De CHI 2 Sided Vent Brush is een handige borstel om volume mee te creëren. De korte tanden hebben een goede grip op het haar, wat het makkelijk maakt het haar perfect in model te brengen. De Macadamia 100% Boar Tunnel Vent Brush combineert de gezonde voordelen van de 100% natuurlijke zwijnenharen met hoge hittebestendige nylon pinnen. Tot slot is er de Waterclouds Black Brush No.22. Dit is een perfecte en handige borstel om het haar mee te föhnen en ontwarren. De borstel is geschikt voor ieder haartype. 

Beautycare afdeling

Geef uw haar extra volume en body met de Vent borstels! Bij vragen over de borstels, kunt u altijd contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].