Merken
 1. (3)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
Levertijd
 1. (3)
Wattage
 1. (2)
 2. (1)
Diffuser
 1. (2)
Aantal warmtestanden
 1. (3)
Digitaal
 1. (2)
Kleuren
 1. (1)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Reisföhn

(3 artikelen)
Bekijk alles
Reisföhn (3 artikelen)
Bekijk alles

Reis Föhn

Super handig zijn reis föhns! Niet alleen wegen de föhns weinig, maar ze zijn ook nog eens klein, waardoor u meer ruimte in uw bagage over houdt.

 • Klein maar krachtig
 • Opvouwbare hendel
 • Handig voor op reis

De Reis Föhns

De Diva Professional Reis Föhn Mini Worldwide Travel Hair Dryer Black is de ideale föhn voor onderweg. Deze föhn is handig klein, maar is zeer krachtig en heeft een sterke luchtstroom. Met 1000 Watt, 2 warmtestanden en 2 snelheden is dit de perfecte tool om mee te nemen voor een styling sessie of een reis. Deze Föhn is er ook in het Fuchsia. De Diva Professional Styling Fohn Dynamica3000PRO Global Inklapbaar heeft een krachtige motor met 2100W. Dit zorgt ervoor dat het haar in een mum van tijd droogt. Daarnaast beschikt deze föhn over een Ionische werking die voor prachtige glanzende, gladde en pluisvrije resultaten zorgt.

Beautycare afdeling

Zodra u nog vragen heeft over de reis föhns kunt u contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij beantwoorden graag al uw vragen. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].