Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (3)
 10. (2)
 11. (2)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Haartype
 1. (10)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
Levertijd
 1. (13)
 2. (5)
 3. (3)
Stoffen
 1. (6)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Volumepoeder

(21 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Volumepoeder (21 artikelen)
Bekijk alles

Haarpoeder

Onze haren zijn bepalend voor een groot deel van onze uitstraling. Verzorgde, glanzende en mooie haren zijn daarom belangrijk als men er goed uit wil zien. Omdat er verschillende haartypes zijn, is het belangrijk dat men de juiste producten voor zijn of haar huidtype kiest om een optimaal effect te verkrijgen. Het gebruik van een haar poeder is daarom aan te raden wanneer men streeft naar de perfecte uitstraling. Een goede volumepoeder zorgt er namelijk voor dat de haren extra volume, body en kracht krijgen waardoor het haar de optimale verzorging krijgt die het nodig heeft. Het maakt het haar niet alleen stugger, maar door het gebruik van een haarpoeder kan het haar makkelijker in model worden gebracht met dat beetje extra volume. Tevens maakt een volumepoeder het haar verzorgend en gezonder.

Volume poeder voor het haar

Omdat er veel verschillend haartypes zijn, hebben wij van Johnbeerens.com de beste producten geselecteerd. Zo hebben wij verschillende haarpoeders die volume brengen voor zowel droog haar, fijn haar en verzwakt haar. Deze haarpoeder zorgt daarbij niet alleen voor extra volume maar ook voor een gepaste verzorging.

Optimale verzorging

Heeft u last van futloos haar en een gevoelige hoofdhuid? In ons gamma hebben wij een Volumizing Therapy Texturizing Power van Biosilk die geschikt is voor alle haartypes, maar de nadruk legt op mensen met een gevoelige hoofdhuid.  Deze haarpoeder zorgt niet alleen voor volume, het absorbeert ook overtollig talg op de hoofdhuid en het herstelt het haar. Tevens is het product gluten-, sulfaat-en parabenen vrij en niet getest op dieren.

Haarverzorgende producten

Wij van Johnbeerens.com hebben een selectie gemaakt van de beste volumepoeders voor uw haar. Voor ieder haartype hebben wij een bijpassende volume poeder die een extra boost aan uw haar geeft. Deze verzorgende producten zijn een must voor een ieder die belang hecht aan verzorging en een perfecte uitstraling.

Volumpoeder online kopen?

Online een volumpoeder veilig  kopen kan gemakkelijk en snel bij Johnbeerens.com Wij beschikken over een breed assortiment aan goede haarproducten van de beste merken. Deze haarproducten dragen bij aan een verzorgd voorkomen en de perfecte uitstraling. Wilt u graag advies hoe u aan de perfecte uitstraling kan komen? Dan kunt u contact op met onze beautysepcialisten: +31 (0)13 – 5 30 20 10.