J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.
Van € 22,35 nu voor € 11,18

Belangrijkste kenmerken

  • Maakt het haar tijdelijk stijl
  • Controleert pluizig haar
  • Natuurlijke glans
  • Vrij van parabenen, sulfaten en SLS

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814200491
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 250 ml

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een lotion dat het haar stijl houdt, controleert pluis en geeft een natuurlijke glans.

J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion houdt het haar tijdelijk stijl. De lotion bevat botanische extracten zoals smeerwortel en is verreikt met polymeren voor een niet chemische styling. J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion controleert pluizig haar en geeft het een natuurlijke glans. De lotion is vooral geschikt voor halflang haar.

Belangrijkste kenmerken:

  • Maakt het haar tijdelijk stijl 
  • Controleert pluizig haar
  • Natuurlijke glans
  • Vrij van parabenen, sulfaten en SLS

Gebruik:

 Breng J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion aan op de handpalmen en verdeel het vervolgens door het haar. Begin bij de haarpunten en werk zo naar de haaraanzet. Voor optimaal resultaat kan na het aanbrengen van de lotion het haar geföhnd of gestijld worden met de stijltang. 

Resultaat:

Het haar blijft door J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion langdurig stijl en is beschermd tegen hittebronnen. Het haar pluist niet en heeft een mooie glans.

Parabenen vrij 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen. 

Sulfaat vrij

Sulfaten zorgen ervoor dat producten zoals shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Bestel J Beverly Hills Crazy Straight Straightening Styling Lotion bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje