J Beverly Hills Detangle Sealing Leave-in Conditioner

Rating:
80% of 100
Nog maar 17 stuk(s) op voorraad
€ 25,40

Belangrijkste kenmerken

  • Hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Makkelijk uitkambaar
  • Verzwaart het haar niet
  • Houdt het vochtpeil van het haar onder controle

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 1015814200507
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 250 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

J Beverly Hills Detangle Sealing Conditioner is een heerlijke verzorgingsspray die niet uitgespoeld hoeft te worden. Deze spray maakt het haar gemakkelijk uitkambaar. De spray zorgt ervoor dat de vochtgehalte van het haar goed op peil blijft. Het haar zal op een verzorgende manier hersteld worden. J Beverly Hills Detangle Sealing Conditioner verzwaart het haar niet. De spray kan op handdoekdroog haar gebruikt worden. J Beverly Hills Detangle Sealing Conditioner is verder vrij van parabenen en sulfaten.

  • Hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Makkelijk uitkambaar
  • Houdt het vochtpeil van het haar onder controle
  • Verzwaart het haar niet

 

Gebruik:

Spray J Beverly Hills Detangle Sealing Conditioner gelijkmatig op en tussen het haar. De spray werkt het beste op handdoekdroog haar. Daarna kan het haar gemakkelijk uitgekamd worden.  

Resultaat:

Het haar ziet er gezond en stralend uit na het gebruik van J Beverly Hills Detangle Sealing Conditioner. Het volume van het haar zal niet aangetast worden door de lichtgewicht formule. 

Parabenen vrij: 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen. 

Geen schadelijke sulfaten:

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag