J Beverly Hills Fragile Color-Safe Shampoo

nu voor € 8,92 Van € 11,15
20% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Mild reinigende shampoo
  • Geeft een mooie glans 
  • Sulfaat- en Parabenen vrij
  • Geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 6909110014164
Merken J Beverly Hills
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Onafhankelijke reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een mild reinigende shampoo die de haarkleur beschermt het haar een mooie glans geeft.

De J Beverly Hills Fragile Color-Safe Shampoo is een mild reinigende shampoo die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd en chemisch behandeld haar. Deze J Beverly Hills shampoo is verrijkt met  ingrediënten zoals Kamille, Brandnetel en Sage. Kamille heeft een kalmerende en verzachtende werking op de hoofdhuid. Daarnaast zorgt brandnetel ervoor dat het haar een mooie glans krijgt. De kleur van het haar wordt beschermt, de beheersbaarheid van het haar wordt verbeterd en het haar krijgt een mooie glans. J Beverly Hills Fragile Color-Safe Shampoo is bovendien sulfaat en parabenen vrij.

Belangrijkste kenmerken:

  • Mild reinigende shampoo die de haar kleur beschermd
  • Geeft een mooie glans aan het haar
  • Sulfaat- en Parabenen vrij
  • Geschikt voor gekleurd en chemisch behandeld haar

Gebruik:

Neem een kleine hoeveelheid J Beverly Hills Fragile Color-Safe Shampoo in uw handen en masseer dit in het haar. Zorg ervoor dat de shampoo goed schuimt en spoel daarna de J Beverly Hills Fragile Shampoo grondig uit.

Resultaat:

Het haar is beter beheersbaar en heeft een prachtige glans. Door de milde reiniging die de shampoo biedt is en  ziet het haar er stukken gezonder uit.

Parabenen vrij 

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen. 

Sulfaat vrij

Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.

Bestel J Beverly Hills Fragile Color-Safe Shampoo bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje