J Beverly Hills Men Thickening Shampoo

€ 11,15

Belangrijkste kenmerken

  • Dikker en voller haar 
  • De bloedcirculatie wordt gestimuleerd
  • Sulfaat en parabenen vrij
  • Geschikt voor mannen met fijn en dun haar

Productspecificaties

Meer informatie
Merken J Beverly Hills
Productlijn J Beverly Hills Men
Vrij van Parabenen en Sulfaten

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

J Beverly Hills Men Thickening Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de man met dun/fijn haar. Deze shampoo is geschikt voor een dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid en zorgt er voor dat het haar zichtbaar dikker en voller wordt zonder het te verzwaren. De bloedcirculatie in de haarwortels wordt door deze shampoo gestimuleerd. Fijn haar voelt stugger aan waardoor het haar dikker aanvoelt en beter in model blijft zitten. De shampoo is verrijkt met Rupsklaver, Alöe, Proteïne en vitamines.  J Beverly Hills Men Thickening Shampoo is sulfaat en parabenen vrij.

  • Zichtbaar dikker en voller haar zonder het te verzwaren
  • De bloedcirculatie wordt gestimuleerd
  • Sulfaat en parabenen vrij
  • Geschikt voor mannen met fijn en dun haar

 

Gebruik:


Verdeel een kleine hoeveelheid in nat haar tot er een rijke laag schuim ontstaat, spoel hierna de shampoo grondig uit. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik

Resultaat:


Zichtbaar dikker en voller haar.

Parabenen vrij

Parabenen worden in veel shampoos en conditioners gebruikt. Parabenen kunnen allergische reacties op de hoofdhuid veroorzaken.  J Beverly Hills gebruikt groene thee extracten om parabenen te vervangen.

Sulfaat vrij


Sulfaten zorgen ervoor dat een shampoo schuimt, deze sulfaten zorgen er ook voor dat de natuurlijke olie van het haar verdwijnt. Daarnaast veroorzaken sulfaten kleurvervaging en kan de hoofdhuid geïrriteerd reageren op sulfaten.  J Beverly Hills gebruikt kokosnoot extracten om sulfaten te vervangen en toch een schuimlaag te creëren.


Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje