L'Oréal Professionnel Homme Cover 5 3*50ml

€ 32,67

Belangrijkste kenmerken

  • Speciaal voor mannen 
  • Zonder ammoniak 
  • Geurloos 
  • 5 minuten inwerktijd 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een ammoniakvrije haarverf speciaal ontwikkeld voor mannenhaar die grijs haar laat verkleuren voor een natuurlijk resultaat.

De L'Oréal INOA Homme Cover haarverf is een ammoniakvrije haarverf ontwikkeld voor grijs mannenhaar. Deze haarverf hoeft slechts 5 minuten in te trekken, waardoor een behandeling ideaal te combineren is met een drukke dag. Een set is te gebruiken voor 3 behandelingen. Deze unieke en verzorgende haarverf zorgt voor een intensieve hydratatie en verzorging. De formule is ontwikkeld zonder ammoniak waardoor het product minder schadelijk is voor je haar dan haarverven met ammoniak. Door het weglaten van ammoniak is de haarverf ook volledig geurloos en biedt het optimaal comfort voor de hoofdhuid. In plaats van dit schadelijke ingrediënt bevat de INOA haarverf een nieuwe technologie die olie gebruikt om de werking van de kleur te optimaliseren. Hierdoor is maar een minimale concentratie van de schadelijke ingrediënten nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Deze haarverf zorgt voor een perfecte dekking van haar dat tot 50% wit of grijs is. Dit product zorgt voor een gemakkelijke kleuring van het haar omdat er alleen nog maar INOA oxydant aan de verf toegevoegd hoeft te worden. 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Speciaal voor mannen 
  • Zonder ammoniak 
  • Geurloos 
  • 5 minuten inwerktijd 

Gebruik:

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter, Johnbeerens.com kan namelijk geen garantie geven over het eindresultaat omdat ieder haartype en haarkleur anders reageert op een haarverf.

Gebruik bij het verven en behandelen van het haar altijd wegwerphandschoentjes. Mix de L'Oréal INOA Homme Cover Haarverf in een schaaltje met een L'Oréal INOA Oxydant. Hierbij geldt een 1 : 1 verhouding (60ml Oxydant bij 60 ml haarverf). Breng de INOA haarverf aan op droog, ongewassen haar met een verfborstel. Laat het product ongeveer 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit.

Resultaat:

De L'Oréal INOA Homme Cover Haarverf zorgt ervoor dat het grijze haar weer de natuurlijke kleur heeft en bovendien krijgt het haar een sublieme glans. Daarnaast blijft het comfortabel voor de hoofdhuid en zorgt het voor een intensieve hydratatie en verzorging. 

Bestel de L'Oréal Homme Cover Haarverf vandaag nog bij Johnbeerens.com en ervaar snel thuis hoe gemakkelijk het kleuren van je haar is met dit product!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Grijs haar
Merken L'Oréal Professionnel
Vrij van Ammoniak
Inhoud 3 x 50 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje