Categorie navigatie:

Merken
  1. (5)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
Levertijd
  1. (6)
  2. (3)
Stoffen
  1. (2)
  2. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lipgloss

(9 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Lipgloss (9 artikelen)
Bekijk alles

Lipgloss

Lipgloss is een snelle en gemakkelijke manier op de lippen er mooi en verzorgd uit te laten zien. Bijna iedere vrouw heeft wel een roze, rode of transparante lipgloss in hun tas zitten die ze dagelijks gebruiken. Lipgloss is er in vele soorten. Zo kan het in een tube zitten of kan het met een applicator worden aangebracht. Ook de substantie kan erg veranderen, de ene lipgloss is wat dikker en voller dan de andere, in de ene zitten glitters en de ander heeft juist weer een lekkere geur. Kortom: Bij JohnBeerens.com kunt u terecht voor mooie en goede lipglosses kopen.

PUPA lipgloss

PUPA heeft verschillende lipglosses in haar assortiment in erg veel kleuren. De PUPA Lip Perfection Ultra Reflex zorgt voor een extreme glans op de lippen. Door de exclusieve formule werkt deze voedend en hydraterend. De PUPA Viva Carioca Chubby Lip Gloss is een ‘chubby stick’ die in een mooie roze en rode/oranje kleur te kopen is. Een andere glanzende lipgloss van PUPA is de PUPA Glossy Lips Ultra Shine Lipgloss. Deze lipgloss geeft een wet & shine effect op de lippen. Ook deze lipgloss is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder ook een transparante lipgloss.

Kardashian lipgloss

Wilt u de echte Kardashian beauty look creëren? Dan kan een goede lipgloss niet ontbreken. JohnBeerens.com heeft vele Kardashian lipglosses in haar assortiment waar de perfecte lippen mee gemaakt kunnen worden.

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10.