Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (1)
  3. (4)
  4. (2)
Levertijd
  1. (1)
  2. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lippotlood

(8 artikelen)
Bekijk alles
Lippotlood (8 artikelen)
Bekijk alles

Lippotlood

Bij lippotlood denken veel mensen nog aan het donkere randje om de lippen heen van jaren geleden. Tegenwoordig wordt het lippotlood daar al lang niet meer alleen voor gebruikt: het is zelfs een onmisbaar product geworden voor vrouwen die dagelijks lippenstift dragen, omdat ze met behulp van een lippotlood hun lippen makkelijker kunnen inkleuren. Zonder lippotlood moet de lippenstift ‘met de losse hand’ en zonder buitenlijn worden aangebracht, wat door velen als lastig wordt ervaren. Bij JohnBeerens.com kunt u terecht voor de beste en mooiste lippotloden.

Lippotlood in combinatie met lippenstift

Lippotlood wordt erg vaak gebruikt in combinatie met lippenstift zodat deze beter blijft zitten. Allereerst kiest u de kleur lippenstift die u op wil doen. Pak daarna een lippotlood met de kleur die zo veel mogelijk lijkt op de kleur van de lippenstift. Tegenwoordig is het vaak zo dat een merk lippenstiften en lippotloden in dezelfde kleuren uitbrengt zodat deze makkelijk gecombineerd kunnen worden. U pakt het lippotlood en omlijnt hiermee de randen van uw mond. Soms kan de liplijn wat onduidelijk zijn, maar met het lippotlood kunt u deze juist zo goed mogelijk overtrekken. Zodra u hier mee klaar bent, kunt u ervoor kiezen het lippotlood weg te leggen en uw lippen met lippenstift verder in te kleuren. U kunt er ook voor kiezen uw lippen ook nog helemaal in te kleuren met het lippotlood, om een extra goede basis te creëren voor de lipstick. De lipstick blijft op deze manier veel beter en langer zitten en vaak is de kleur intenser.

Heeft u nog vragen over het gebruiken van lippotlood of over welke kleur u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)13 530 20 10.