Categorie navigatie:

Merken
 1. (3)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (2)
 8. (1)
 9. (1)
Huidtype
 1. (2)
 2. (3)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (5)
 6. (1)
 7. (4)
 8. (2)
 9. (2)
 10. (1)
Levertijd
 1. (2)
 2. (13)
Stoffen
 1. (1)
Populair
 1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Make-up Remover

(15 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Make-up Remover (15 artikelen)
Bekijk alles

Make-up Remover

Om het gezicht goed te kunnen verzorgen, moet het gezicht goed gereinigd worden en ontdaan worden van make-up. Make-up kan op de ogen, lippen en het gehele gezicht aangebracht worden. Make-up remover is dan ook verkrijgbaar voor het gehele gezicht, de ogen, en de lippen. Wanneer er waterproof make-up gebruikt is, is hier een speciale remover voor. 

De make-up remover moet worden aangebracht op een vochtige watje en reinig vervolgens de huid van de ogen, rondom de lippen, of het gehele gezicht zachtjes. Geef een lichte druk zodat de make-up kan oplossen. Eventueel herhalen voor een grondige reiniging. Wanneer een make-up remover bestaat uit twee fasen moet voor gebruik geschud worden.

Nagellak Remover

Ook voor de verzorging van nagels is het belangrijk een om de nagellak op een goede manier te verwijderen. Gebruik hiervoor een kleine hoeveelheid van bijvoorbeeld de PUPA Nail Polish Remover op een wattenschijfje van Balm Balm. Deze nagellak remover is aceton vrij en laat geen sporen van de nagellak achter, en de wattenschijfjes zijn van 100% biologisch katoen gemaakt.

Heeft u nog vragen over een van de make-up removers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag met een passend advies.