Alterna

Al ruim een decennium houdt Alterna zich bezig met het creëren van haarproducten die ervoor zorgen dat u niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen producten, getest professioneel resultaat en pure, natuurlijke ingrediënten. Het motto van Alterna luidt ook: Pure. Proven. Professional.

Ingrediënten en technologieën

Alterna heeft voor u de beste ingrediënten in de haarproducten verwerkt:. Denk aan Kaviaar, Kendi olie, Bamboo & veel meer. Deze waardevolle en duurzame ingrediënten bieden veel pure en krachtige voordelen. Niet alleen de ingrediënten die in de haarproducten gestopt worden zijn belangrijk, maar ook de ingrediënten die ze er bewust uit laten. Alterna geeft om uw schoonheid, gezondheid, het milieu, de dieren en lokale bevolkingen. De pionier op het gebied van luxe haarverzorging kiest indien mogelijk voor biologische gecertificeerde producten, duurzame ingrediënten en recyclebaar plastic en papier. De technologie Enzymetherapy®, een geavanceerd enzymsysteem, zorgt voor een effectievere opname van essentiële ingrediënten voor een buitengewone keratine productie. Color Hold®, een krachtige technologie die het haar beschermt tegen kleurvervaging door de zon en door het wassen.

Alterna online bestellen

Ook zin om uw haar een boost te geven met de luxe haarproducten van Alterna, bestel uw producten op JohnBeerens.com en go pamper yourself! Bestelt u voor 22.00 uur dan ontvangt u uw bestelling morgen in huis. Twijfelt u over welke haarproducten het beste bij uw haar past, aarzel niet en neem contact met één van onze beauty specialisten: +31 (0)13 530 2010 of [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje