Merken
  1. (3)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Enviro

(3 artikelen)
Bekijk alles
CHI Enviro (3 artikelen)
Bekijk alles

CHI Enviro

De haarverzorgingslijn CHI Enviro is een professionele haarverzorgingslijn die ontwikkeld is met parel en zijde extracten. Deze extracten zorgen ervoor dat pluizig en kroezend haar glad aanvoelt en wordt gepolijst. Om pluizig en kroezend haar glad te krijgen zorgen de producten van CHI Enviro ervoor dat de er een gladdere schubbenlaag ontstaat die vocht en kroes uitsluit. Het haar wordt gezonder, sterker en soepeler na gebruik van de CHI Enviro producten.

Optimale verzorging

De CHI Enviro haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat het haar een optimale verzorging krijgt. Na langdurig gebruik zal het haar van binnenuit stralen en worden gespleten haarpunten voorkomen. Naast een verzorgende shampoo en Treatment heeft CHI Enviro ook een haarspray met een sterke hold. De CHI Enviro 54 firm hold hairspray geeft het haar de gehele dag door het gewenste effect! Deze haarspray zorgt niet alleen voor een langdurig mooi kapsel maar zorgt er ook voor dat het haar niet verzwaard.

Veilig online CHI Enviro bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van CHI Enviro? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.