CHI Magnified Volume

De CHI Magnified Volume lijn is een lijn speciaal gebaseerd om volume te creëren in het haar. De producten van de CHI magnified volume verzorgen het haar diep en versterkt het haar van binnenuit. Het haar krijgt meer body en verzwaart niet. Ideaal te gebruiken voor een speciale gelegenheid of op een andere dag!

Volume gevende producten

Alle producten uit de CHI Magnified Volume lijn hebben maar 1 doel; het haar ongekend volume geven! Deze haarverzorgingslijn is geschikt voor ieder haartype en bevat een shampoo, conditioner, foam spray en een finishing spray. Een favoriet is de CHI Magnified Volume spray foam, deze foam spray is een mousse in spray vorm en ideaal te gebruiken op handdoek droog haar en daarna te stylen in het gewenste model. Tip; gebruik tijdens het drogen van het haar een föhnborstel! Door het gebruik van een föhnborstel krijgt het haar nòg meer volume!

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om advies te krijgen welk product het best bij u past? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.