Levertijd
 1. (7)
Soort plaat
 1. (3)
 2. (2)
Temperatuur
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
Grootte van de platen
 1. (5)
 2. (1)
Gratis Silk
 1. (2)
 2. (1)
Digitaal
 1. (6)
Merken
 1. (7)
Aantal warmtestanden
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

CHI Stijltang

(7 artikelen)
Bekijk alles
CHI Stijltang (7 artikelen)
Bekijk alles

CHI Stijltangen

De CHI stijltangen zijn een holy grail voor menig vrouw. De CHI stijltangen zijn met zorg geproduceerd en van hoge kwaliteit. Dit maakt de stijltangen van CHI onmisbaar voor iedere vrouw. De stijltangen zijn veelzijdig en creëren naast prachtig stijl haar ook mooie krullen. Door de hoge kwaliteit worden CHI stijltangen vaak in kapsalons gebruikt. Om de kwaliteit van de CHI stijltangen te garanderen, biedt JohnBeerens.com twee jaar garantie op alle CHI stijltangen. Gebruik voor een optimaal resultaat de CHI stijltangen in combinatie met CHI 44 Iron Guard. Dit is een hittebestendige spray die het haar beschermt tegen de hitte van stylingtools.

Keramische platen

Alle CHI stijltangen zijn voorzien van keramische platen. De keramische platen zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten. Hierdoor wordt de kleur langer behouden en zal het haar mooi glanzen. Daarnaast hebben CHI stijltangen keramische heaters. Deze heaters produceren negatieve ionen, die zorgen dat het vocht in het haar behouden blijft. Hierdoor droogt het haar niet uit en blijft het haar gezond. 

CHI Stijltangen Limited Editions

Het assortiment CHI Stijltangen op JohnBeerens.com bevat ook diverse Limited Editions. De CHI Limited edition's zijn te herkennen aan de productnaam waarin Limited onderdeel is van de productnaam. Deze stijltangen zijn gelimiteerd beschikbaar en daarvoor geldt dus OP=OP.

Officieel Verkooppunt

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools / tangen die in omloop zijn over de gehele wereld. Johnbeerens.com is een officieel verkooppunt van Farouk Systems binnen Nederland en garandeert dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur. Wij bieden daarnaast alleen de nieuwste modellen aan en geen modellen met een verouderde technologie.

2 jaar garantie

Alle CHI Stijltangen hebben een garantie van 2 jaar op de elektronische onderdelen.

CHI Tangen

Naast stijltangen biedt JohnBeerens.com ook krultangen aan. Ook deze staan bekend als de beste professionele tangen in zijn soort. Bij JohnBeerens.com kunt altijd de nieuwste tangen goedkoop bestellen.

CHI Stijltang kopen

Alle CHI tangen zijn in de webshop eenvoudig en veilig te bestellen / kopen. JohnBeerens.com is officieel dealer van CHI in Nederland. Alle CHI stijltangen hebben twee jaar garantie en zijn zonder verzendkosten wat maakt dat u uw stijltang goedkoop kan bestellen. Mocht u vragen hebben hoe u de CHI stijltangen het beste kan gebruiken of wilt u graag advies over de beste CHI Stijltangen voor uw haar dan kunt u bellen met onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010