Merken
 1. (15)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (2)
 7. (1)
Levertijd
 1. (15)
Stoffen
 1. (2)
 2. (2)
 3. (6)
 4. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Darphin Reiniging

(15 artikelen)
Bekijk alles
Darphin Reiniging (15 artikelen)
Bekijk alles

Darphin Reiniging

Een stralende huid is onderdeel van een dagelijkse verzorging. Zodra de huid niet meer wordt gevoed door de juiste reinigingsproducten, krijgt de huid te weinig voedingsstoffen binnen waardoor de huid droog aan gaat voelen. Darphin heeft speciaal voor alle huidtype de juiste reinigingsproducten waardoor de huid optimaal gevoed en verzorgd wordt.

Stralende huid

De reinigingsproducten van Darphin zorgen ervoor dat de huid straalt, glanst en gezond is. Door veel aandacht te besteden aan de huid voelt de vrouw zich niet alleen mooi van de buitenkant, maar ook van de binnenkant! Voor degene met een gevoelige huid is het erg belangrijk om een reinigingsproduct te kiezen die op een milde wijze het gezicht reinigt. Darphin Intral cleansing milk is speciaal gericht op de gevoelige huid en zorgt ervoor dat al het overtollige vuil op een milde wijze wordt verwijderd. De huid wordt gehydrateerd en is vrij van SLS, sulfaten en siliconen.

Veilig online Darphin bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de reinigingsproducten van Darphin, of heeft u vragen over onze producten? Vraag het onze beautyspecialisten! Zij staan graag voor u klaar om u persoonlijk advies te geven over de producten van Darphin. U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.