Categorie navigatie:

Merken
  1. (26)
Levertijd
  1. (26)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Invisibobble

(26 artikelen)
Bekijk alles
Invisibobble (26 artikelen)
Bekijk alles

Invisibobble

Invisibobble is een relatief nieuw bedrijf dat speciale elastieken verkoopt. Het bedrijf heeft goed gekeken naar wat een irritatie zou kunnen zijn van personen met lang(er) haar. Dit is natuurlijk een elastiek dat het haar enorm beschadigd! Zij hebben de oplossing, de Invisibobble.

Invisibobble elastieken

De Invisibobble elastieken zijn, zo gezegd, goed voor het haar. Er zit geen ijzer meer in het elastiek dat het haar kan beschadigen. Dit komt doordat de uiteinden van de elastieken aan elkaar zijn gesmolten en zo een stevig geheel zijn geworden. Dat er geen ijzer in zit verwerkt, zal voorkomen dat het haar uit het hoofd getrokken wordt, wanneer het elastiek in het haar gedaan wordt of uit het haar wordt gehaald. Het elastiek van Invisibobble is zo gemaakt dat het wel strak om het haar zal zitten, maar niet het haar zal afknijpen wat zou kunnen leiden tot striemen in het haar. Dit komt doordat de Invisibobble het haar met een ongelijke druk vasthoudt. Ook de hoofdpijn, die veroorzaakt wordt van een dag lang een staart dragen met een gewone elastiek, zal verleden tijd zijn. De Invisibobble heeft nog een pluspunt: het elastiek is niet alleen voor in het haar, maar is ook geschikt als een leuk accessoire zoals een armband! 

Verschillende haarelastieken

De Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende kleuren: rood, blauw, zwart, roze, wit, doorzichtig (clear), bruin, geel, pastel oranje, pastel blauw, pastel paars en pastel groen. In ieder pakje zitten 3 stuks Invisibobbles verpakt. Daarnaast is Invisibobble waterbestendig en rekt niet uit. Doordat het geen water opneemt, zal het haar ook niet rond het elastiek gaan klitten en zal je de Invisibobble altijd gemakkelijk uit het haar kunnen verwijderen. Mocht u nog vragen hebben over de Invisibobble? Neem dan gerust contact op met onze Beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010.