Categorie navigatie:

Merken
  1. (9)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (3)
  4. (1)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kis Styling

(9 artikelen)
Bekijk alles
Kis Styling (9 artikelen)
Bekijk alles

Kis Styling werkt niet alleen aan de buitenkant van het haar maar ook aan de binnenkant. Het idee hierachter is: Hoe gezonder het haar, hoe beter het te stylen is. Daarvoor biedt KIS Styling een breed assortiment producten, voor elke gewenste look. Voor in de salon én voor thuis.

De producten van Kis Styling werken van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel, maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes en voor een minimale prijs. De formule van het Keratin Infusion System, kortweg KIS, herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker, omdat alle Styling producten van KIS hiermee zijn verrijkt.

Kis Smoother is een tijdelijke, niet chemische, krulrelaxer. Thermische botanische ingrediënten stoten vocht af in haar dat recht gestyled is. De smoother werkt tegen ongewenst kroezen en golven. Kis Control is een veelzijdige stylingcrème die het haar zowel gewicht, vocht en textuur geeft, evenals een ongekende glans. Kis Control controleert ongewenst kroezen van het haar. Kis Groomgelly is een bikkelharde multifunctionele gel voor super houdbaarheid van kapsels en ongekende stylingmogelijkheden. Transformeert het haar in elke gewenste style.

Kis Shaper is een modelleer crème die het haar dikker en voller maakt. Maakt het haar makkelijker te modelleren en geeft het haar meer volume, body, definitie en glans. Kis Keramousse is een sterk geconcentreerde mousse met een medium versteviging en conditionerende effecten. De mousse geeft body, glans en extra volume aan alle haartypes. Er valt binnen de lijn van Kis Styling dus genoeg te kiezen om het haar mee te stylen.

Heeft u nog vragen over producten van Kis Styling? Neem dan contact op met onze adviseurs.