Merken
  1. (14)
Haartype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (2)
  5. (1)
  6. (1)
Levertijd
  1. (14)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Label.M Conditioners

(14 artikelen)
Bekijk alles
Label.M Conditioners (14 artikelen)
Bekijk alles

Label.M Conditioner

Label.M beschikt over een ruim assortiment conditioners voor verschillende haartypen, zoals normaal, droog of gekleurd haar. Het is belangrijk om het de reiniging van het haar, het haar goed te verzorgen. Een goede conditioner geeft uw haar namelijk de verzorging die het nodig heeft. De conditioners van Label.M sluiten perfect aan op de shampoos uit het assortiment, waardoor u de producten van Label.M gemakkelijk kunt combineren. 

Het assortiment

In het assortiment van Johnbeerens.com zijn verschillende conditioners van Label.M te vinden. Onze beautyexperts zijn zelf enorm enthousiast over de Label.M Intensive Repair Contitioner. Deze conditioner  zorgt ervoor dat het haar weer gezond zal aanvoelen en dat het haar een prachtige glans krijgt. Het Enviroshield Complex zorgt er bovendien voor dat het haar beschermd wordt tegen UV-straling en tegen hitte afkomstig van stylingstools. 

Ook zijn onze beautyexperts enorm enthousiast over de Label.M Leave-In Conditioner. Deze conditioner zorgt ervoor dat het haar niet langer pluist en bevordert het nonchalante krullen. De conditioner is geschikt voor ieder haartype en beschermt tegen de hitte van stylingtools en UV-straling.

Bestel uw favoriete Label.M Conditioner online

Wilt u morgen uw haren al optimaal kunnen verzorgen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Label.M  Conditioner  bij JohnBeerens.com. Verzorgde en glanzende haren zijn namelijk essentieel voor een goede uitstraling. Weet u echter niet welke conditioner het meest geschikt is voor uw haartype? Dan kan u eens contact opnemen met onze beautyexperts via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10 voor advies op maat.