Merken
 1. (7)
Haartype
 1. (3)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (3)
 7. (2)
 8. (1)
Levertijd
 1. (7)
Stoffen
 1. (2)
 2. (3)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Living Proof Shampoo

(7 artikelen)
Bekijk alles
Living Proof Shampoo (7 artikelen)
Bekijk alles

Living Proof Shampoo

Living Proof is een innovatief bedrijf op het gebied van schoonheid en cosmetica. Het merk combineert wetenschap en schoonheid om zo de beste verzorgende producten voor het haar te verkrijgen. Living Proof heeft tot nu toe al meer dan 66 awards gewonnen, dankzij hun fantastische producten. Om ieder haartype te kunnen voorzien van de beste verzorging, heeft Living Proof een breed gamma aan producten. Zo zijn er ook verschillende Living Proof shampoos die de basis vormen van een algehele verzorging. Deze shampoos geven het haar een diepe reiniging terwijl het haar wordt gehydrateerd en verzorgd.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende shampoos van Living Proof vinden die uw haar de meest optimale verzorging bieden. Onze beautyexperts zijn enorm enthousiast over deze heerlijke shampoos en hebben hun favorieten op een rijtje gezet. Zo behoort de Living Proof No Frizz Shampoo tot één van de favoriete producten. Deze shampoo reinigt niet alleen de haren, maar zorgt er ook voor dat het haar niet gaat pluizen. De shampoo is in het bezit van de Healthy Hair Molecule wat ervoor zorgt dat het de shampoo gewichtloos is, dat de invloed luchtvochtigheid wordt geblokkeerd en dat het haar langer schoon blijft.

De Living Proof Full Shampoo behoort tevens tot de favorieten van onze beautyexperts. Deze zachte shampoo reinigt de haren op een milde wijze en transformeert het fijne en platte haar naar vol en dik ogend haar. Daarnaast stoot de shampoo vuil en olie af, verwijdert het residue en geeft het de haren meer textuur en volume.

Online bestellen

Geef uw haren de verzorging die het verdient en bestel vandaag nog uw favoriete shampoo van Living Proof. Een goede shampoo is de basis voor een algehele verzorging en draagt bij aan een uitmuntende uitstraling. Wenst u meer informatie over Living Proof of de shampoos? Dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.