Merken
 1. (9)
Huidtype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (4)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Masker

(9 artikelen)
Bekijk alles
Matis Masker (9 artikelen)
Bekijk alles

Matis Maskers

Voor een stralende huid is het verstandig om eens in de week een gezichtsmasker te gebruiken. Zo worden alle onzuiverheden verwijderd en de poriën gereinigd. 

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Voor ieder huidtypen

De maskers van Matis

Gezichtsmaskers zijn er in verschillende soorten, maten en voor elk huidtype. Matis heeft verschillende huidmaskers in het assortiment.Zo zorgt Matis Lightening Mask ervoor dat de huid lichter wordt en dat de giftige stoffen worden verwijderd. Daarentegen geeft het Matis Energising Mask extra energie aan de huid door de vitamine A, C en E die het masker bevat. Het Matis Face Care Mask verzacht de pijnlijke en gevoelige huid. Matis Youth Hydrating Mask hydrateert de huid, zodat de huid jong blijft.De Matis maskers geven hydraterende werking en hebben voor allerlei huidtypes wel een masker. De Matis maskers bevatten een mix van plantenextracten uit de zee en verschillende vitamines die de huid voeden en soepeler maken.

Advies over de Matis Maskers

Verwen uw huid met de heerlijke maskers van Matis! Weet u niet goed welk masker goed bij uw huidtypen past of heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].