Merken
 1. (9)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (5)
 6. (1)
 7. (6)
 8. (4)
 9. (2)
 10. (1)
Levertijd
 1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Oogverzorging

(9 artikelen)
Bekijk alles
Matis Oogverzorging (9 artikelen)
Bekijk alles

Matis Oogverzorging

Matis is een professioneel huidverzorgingmerk uit Frankrijk. Matis heeft verschillende lijnen zoals oogverzorging voor de tere, dunne en gevoelige huid rond de ogen. Het goed verzorgen van de huid rond de ogen is essentieel om er jong uit te blijven zien. Daarom dient u de tere huid rondom de ogen goed te verzorgen. 

 • Voor ieder huidtypen
 • Van hoogwaardige kwaliteit
 • 100% parfumvrij
 • Dermatologisch en opthalmologisch getest

De oogverzorgingsproducten van Matis

Met de oogverzorging van Matis worden kringen en wallen verminderd en het gebied om de ogen gehydrateerd. Hierdoor krijgt u een frisse en fitte uitstraling. Matis heeft een uitgebreid assortiment voor de oogverzorging. Het assortiment van Matis oogverzorging bestaat uit diverse producten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Denk hierbij aan make-up remover, ooglotion en nog veel meer producten voor uw huid. Zo is er Matis Lift Effect Eye Gel, dit product zorgt voor vermindering van lijntjes en rimpels rondom de ogen. Ook is er Matis Eye Make-up Remover Gel, dit reinigt de ogen, oogleden en wenkbrauwen op een milde manier zonder een vettig laagje achter te laten. Verder bestaat de lijn nog uit vele andere fijne producten.

Veilig online Matis Oogverzorging bestellen

Geef uw huid rondom de ogen een frisse en zachte verzorging met de producten van Matis! Weet u niet goed welke product het beste bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare afdeling. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].