Merken
 1. (13)
Huidtype
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (3)
Levertijd
 1. (13)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Matis Reponse Corps

(13 artikelen)
Bekijk alles
Matis Reponse Corps (13 artikelen)
Bekijk alles

Matis Reponse Corps

Matis is een professioneel huidverzorgingmerk uit Frankrijk. De Reponse Corps lijn bevat uit vele producten die speciaal zijn ontwikkeld om het lichaam te verzorgen. De producten verzachten niet alleen, maar beschermen en verstevigen de huid ook. 

 • Hoge kwaliteit
 • Speciaal ontwikkeld voor het lichaam
 • Geschikt voor alle huidtypes

De Reponse Corps producten

Zo bestaat de productlijn uit verschillende Shower Gels, Body Lotions, Crèmes en Gels voor het lichaam. Zo is er de Matis Tonic Legs Gel, deze verkoelt vermoeide benen en verhelpt het vervelende gevoel van zware benen. De Matis Restructuring Stretch Marks Cream is speciaal ontwikkeld om striae zichtbaar te verminderen. De huid wordt tegelijkertijd beschermd, gevoed en gehydrateerd dor deze crème. Ook tegen cellulitis is er de Reponse Corps Smoothing Cellulite cream van Matis. Tot slot is er de Nourishing Balm Hands & Feet Baume Nourrissant Mains. Dit is een voedende en hydraterende balsem speciaal voor de handen en voeten. Verder bestaat de Matis Reponse Corps lijn nog uit vele andere fijne lichaamsverzorgingsproducten!

Beautycare afdeling

Herstel uw huid en geef het de ultieme verzorging die het verdient met de Matis Reponse Corps producten! U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers bij vragen over de Matis producten. Ook voor een uitgebreid persoonlijk advies kan u terecht bij onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om u te adviseren! Onze medewerkers zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].