Merken
 1. (7)
Haartype
 1. (5)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (5)
Levertijd
 1. (7)
Populair
 1. (5)
 2. (1)
 3. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Moroccanoil Repair

(7 artikelen)
Bekijk alles
Moroccanoil Repair (7 artikelen)
Bekijk alles

Moroccanoil Repair

Last van beschadigd haar? Geen zorgen! De Moroccanoil Repair lijn heeft speciaal producten ontwikkeld om beschadigd haar te voorkomen en te herstellen. Het haar kan beschadigd raken door invloeden van buitenaf, maar ook door warmtetangen. Hierdoor wordt het haar droog, dun en breekbaar. De repair producten bevatten arganolie en brengen weer nieuw leven in beschadigd haar.  

 • Voor beschadigd haar
 • Bevat arganolie
 • Intensieve verzorging

De Moroccanoil Repair producten

Het assortiment bestaat uit meerdere producten. Zo worden er onder andere drie travelkits aangeboden. Er is een travelkit voor volume, hydratatie en repair. Ook worden er twee sets aangeboden in de Moroccanoil Repair lijn. Zo is er een holiday set en een giftset. De shampoo en conditioner van de Repair lijn zorgen er samen voor dat het haar op milde wijze gereinigd en verzorgd wordt. De producten laten beschadigd haar er weer gezond uit zien en maken het zachter en glanzender. Als het haar wat extra verzorging nodig heeft dan is een masker zeer geschikt. Het Restorative Mask is een intensieve verzorging om het haar te versterken en herstructureren van binnenuit. Gebruik een masker maximaal eenmaal per week als extra verzorging. Vervolgens bestaat de lijn ook uit een Moroccanoil Repair Box. Deze box is speciaal ontwikkeld voor verzwakt en beschadigd haar. In deze box zitten verschillende milde producten die het haar de nodige verzorging  geven en beschadigd en verzwakt haar herstellen.  Om na het gebruik van de Repair producten het haar nog een extra boost te geven, kunnen de finishing producten van Moroccanoil gebruikt worden.

Persoonlijk advies voor u!

Johnbeerens.com wilt dat het beste uit het haar gehaald kan worden. Dit is dan ook de reden waarom JohnBeerens.com alleen de beste haarproducten in haar assortiment heeft. Mocht u nog vragen hebben over de Moroccanoil Repair producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].